Απόλλων: Χάθηκε μια κρίσιμη “μάχη”… ΟΧΙ όμως ο “πόλεμος”

Θα το παλέψουν μέχρι τέλους... κι οπου βγει

Ο Απόλλωνας, εξ ανάγκης, παίζει κάθε βδομάδα με την πλάτη στο τοίχο έχοντας ουσιαστικά μόνο μία επιλογή… τη νίκη. Όπως έστρωσε, μέσα στη χρονιά, είναι αναγκασμένος να “κοιμηθεί” χωρίς να μπορεί να έχει βαθμολογικές απώλειες. Πράγμα δύσκολο. Αν θέλει όμως να πετύχει το στόχο της Ευρώπης, φαντάζει πολύ δύσκολο αυτή τη στιγμή, πρέπει να παλέψει μέχρι τέλους.

Με την Πάφο σ’ ένα κρίσιμο ματς δεν κατάφερε να κερδίσει, έχασε τη “μάχη”…. όχι όμως τον πόλεμο. Μονόδρομος πλέον οι νίκες στα εναπομένοντα παιχνίδια τα 3 εκ των οποίων θα τα δώσει στο “ΑΛΦΑΜΕΓΑ STADIUM” με ΑΕΚ, ΑΠΟΕΛ και Άρη και τα 2 εκτός με Ομόνοια και Πάφο.

Ο Bogdan Andone και οι ποδοσφαιριστές είναι αναγκασμένοι να παλέψουν μέχρι τέλους… κι όπου βγει. Δεν είναι εύκολο, ούτε ακατόρθωτο όμως. Στον πρώτο γύρο των πλέι-οφ κέρδισε εκτός τον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΚ, εντός την Ομόνοια. Ενώ έχασε από Άρη και Πάφο στο “ΑΛΦΑΜΕΓΑ STADIUM”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy