Σπιλέφσκι: “Θα το δούμε ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα” (video)

Δηλώσεις Αλεξέι Σπιλέφσκι

Όλα όσα δήλωσε ο προπονητής του Άρη στη διάσκεψη Τύπου μετά το ντέρμπι κορυφής απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, στο “ΑΛΦΑΜΕΓΑ STADIUM”. Το ματς έμεινε στη λευκή ισοπαλία.

Οι δηλώσεις:

 

“Περίμενα ένα δύσκολο παιχνίδι. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Είχαν τον έλεγχο απέναντι στην ομάδα με τα περισσότερα πρωταθλήματα στην Κύπρο. Ήταν δύσκολο να περιορίσεις τον Κβιλιτάια. Οι παίκτες μας ήταν απίστευτοι. Χάσαμε κάποιες ευκαιρίες και δύο πέναλτι. Δεν ήταν η μέρα μας στο επιθετικό κομμάτι. Συνεχίζουμε συγκεντρωμένοι. Ο προπονητής τους λέει θα πάρουν το πρωτάθλημα, θα το δούμε αυτό».

Για το κατά πόσο θα δώσει ψυχολογία στην ομάδα η καλή εμφάνιση: «Δεν παίξαμε μόνο σήμερα καλά. Όταν όλοι έγραφαν ότι έπρεπε να φύγω ήμασταν καλοί αλλά δεν έρχονταν τα αποτελέσματα. Ίσως να κάναμε ενάμιση παιχνίδι κακό. Ειδικά όταν βλέπω και παίκτες στους αντιπάλους σε τόσο υψηλό επίπεδο όπως ο Μακέντα που ήταν στην Γιουνάιτεντ και εμείς έχουμε παίκτες που ήρθαν από την β’ κατηγορία. Θέλουμε να μείνουμε στα ψηλά».

Για τον Πηλέα: «Ένιωσε λίγη κούραση στο τέλος. Δεν ήταν κάτι, δεν ήταν τραυματισμός. Τον άφησα μέσα μέχρι το τέλος, κι ελπίζω να πάρει κλήση για την Εθνική την επόμενη φορά».

Για το αν υπάρχει πίεση: «Δεν έχουμε πίεση. Το γεγονός πως έχει κόσμο στο γήπεδο μας κάνει περήφανους. Ξεκινήσαμε με 20 και έχουμε 1000-1500. Όσο κερδίζεις αυξάνονται οι απαιτήσεις. Ξέρουμε όμως τι θέλουμε. Πίεση έχει το ΑΠΟΕΛ, που ο προπονητής τους είπε πως θα πάρουν πρωτάθλημα όταν πήγαν οι οπαδοί του στην προπόνηση. Εμάς ήρθε ένας οπαδός και απλός έβγαζε βίντεο».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy