Ο Κακόριν εκτελούσε… ο Μπέλετς απέκρουε και το ντέρμπι στο “Χ”

Πήραν από ένα βαθμό Άρης και ΑΠΟΕΛ και πλέον κοιτάζουν και προς τα κάτω

Τα μοιράστηκαν όλα στο ντέρμπι Άρης και ΑΠΟΕΛ, αν εξαιρέσουμε τη διπλή μεγάλη ευκαιρία του Κακόριν με τον Μπέλετς να αποκρούει δύο φορές τα πέναλτι του Ρώσου επιθετικού. Τα βαθμολογικά δεδομένα παραμένουν ως έχουν με την ΑΕΚ πλέον να βρίσκεται πολύ κοντά στους σημερινούς μονομάχους.

Χωρίς πολλά πολλά το πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι θα ξεχαστεί εύκολα από τους φίλους του ποδοσφαίρου. Ο ΑΠΟΕΛ υπερτερούσε στα σημεία αφιύ είχε περισσότερες τελικές και πιο κλασσικές ευκαιρίες από τον Άρη που όμως προσπάθησε να πλαγιοκοπήσει και να απειλήσει όμως ο αντίπαλος ήταν καλά διαβασμένος.

Ότι δεν είδαμε στο πρώτο ημίχρονο μας το έφερε η επανάληψη στο ντέρμπι, αφού με το ξεκίνημα ο Άρης έχασε ευκαιρία, στη συνέχεια κέρδισε πέναλτι με τον Κακόριν να αστοχεί δύο φορές με τον Μπέλετς να αποκρούει ισάριθμες και μετά από υπόδειξη για επανάληψη από το VAR. Γενικά το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με πιο πολύ ένταση και πάθος. Μετά από όσα συνέβησαν με τις φάσεις των πέναλτι ο ρυθμός και πάλι έπεσε και επιστρέψαμε στα δεδομένα του πρώτου ημιχρόνου.

Μέχρι και το 65ο λεπτό είχαμε δύο πολύ καλές φάσεις για τον Άρη με τα σουτ των Μόργκαν να αποκρούει ο Μπέλετς σε κόρνερ και τον Μπένγκστον να αστοχεί από πλάγια δεξιά στην περιοχή. Στο 73΄ήταν η σειρά του ΑΠΟΕΛ να απειλήσει με το γυριστό του Κβιτάλια να βρίσκει το κάθετο δοκάρι, ενώ είχαμε στο ίδιο λεπτό τον τραυματισμό του Γιαγκό, που τελικά δεν ήταν κάτι το σοβαρό.

Οι δύο προπονητές προσπάθησαν με τις αλλαγές τους να αλλάξουν κάτι αλλά δεν είχαμε κάτι το αξιόλογο με το παιχνίδι να φαίνεται στα τελευταία του λεπτά ότι πάει προς την “λευκή” ισοπαλία. Τέσσερα ήταν τα λεπτά των καθυστερήσεων που δεν έφεραν κάποια αλλαγή και έτσι ο αγώνας έληξε στο ισόπαλο 0-0 με τον Άρη να παραμένει στην κορυφή ένα βαθμό μπροστά από τον σημερινό του αντίπαλο.

 

Κίτρινες: Μπρόρσον, Στρούσκι, Μπαμπίκα / Σούσιτς, Κονσταντίνοφ, Σαρφό

Άρης: Bανά, Πηλέας, Μποακί, Μπένγκτσον(67΄Γκομίς), Μπράουν, Γιαγκό, Στρούσκι(67΄Μαγιαμπέλα), Μπρόρσον, Σζόκε, Μπαμπίκα(87΄Καζού), Κακόριν(81΄Στεπίνσκι).

Στον πάγκο: Χρυσοστόμου, Σωφρονίου, Καζού, Σικόρσκι, Σπόλιαριτς, Στεπίνσκι, Ντελμίρο, Γκομίς, Μαγιαμπέλα, Μουσούντα, Γιαμπλόνσκι.

ΑΠΟΕΛ: Μπέλετς, Φεράρι, Σούσιτς, Ντβάλι, Κρέσπο, Κονσταντίνοφ, Σαρφό(86΄Εφραίμ), Βιγιαφάνες(45′ Μπεν), Ντονγκαλά(66΄Μαρκίνιος), Ντάλσιο, Κβιλιτάια(86΄Μακέντα).

Στον πάγκο: Χριστοδούλου, Τσιλιγκίρης, Καρώ, Εφραίμ, Νταουσβίλι, Τσεμπάκ, Σατσιάς, Ηλία, Μπεν, Μαρκίνιος, Μακέντα, Δώνης.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy