Έφτασε στην Κύπρο το Άγιο Φως(pics)

Στην Κύπρο έφτασε το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου το Άγιο Φως.

Το Άγιο Φως έφτασε με ειδική πτήση της Cyprus Airways. Στην τελετή υποδοχής εκ μέρους του Μητροπολίτη Κιτίου, είναι ο πρωτοσύγκελος Αρχιμανδρίτης Στυλιανός, ενώ την Κυβέρνηση εκπροσωπεί ο Υπουργός Άμυνας, Μιχάλης Γιωργάλλας συνοδευόμενος από τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγο Δημόκριτο Ζερβάκη.

Θα ακολουθήσει τελετή και στη συνέχεια το Άγιο Φως θα μεταφερθεί στην Εξαρχία του Πανάγιου Τάφου στην Λευκωσία και από εκεί θα διανεμηθεί σε όλη την Κύπρο. Την ευθύνη για την μεταφορά και μετάδοσή του, έχει ο Έξαρχος του Πανάγιου Τάφου στην Κύπρο, Μητροπολίτης Βόστρων κ. Τιμόθεος, ενώ το Άγιο Φως θα συνοδεύεται από αντιπροσωπεία της Εξαρχίας του Πανάγιου Τάφου προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Τιμόθεου.

Το Άγιο Φως θα διανεμηθεί σε απομακρυσμένες περιοχές σε όλη την Κύπρο με τη συμβολή του σώματος εθελοντών του SupportCY της Τράπεζας Κύπρου και των Ενωμένων Μοτοσικλετιστών Κύπρου (United Bikers).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy