Αστυνομία Κύπρου: Κάνει δεύτερες σκέψεις για τον τελικό Κυπέλλου της Ελλάδας

Το σήριαλ του πρισμού του τελικού Κυπέλλου της Ελλάδας συνεχίζεται και ίσως δώσει τη λύση η Κυπριακή Αστυνομία

Δεν λέει να βρεθεί λύση για το που θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου της Ελλάδας μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Μετά η Κυπριακή Αστυνομία απάντησε αρνητικά για το ΓΣΠ, ακολούθησε το «μπλόκο» του Βόλου για το «Πανθεσσαλικό» και συγκεκριμένα από τον Δήμαρχο της πόλης, Αχιλλέα Μπέο. Ακολούθως από τις δύο αρνητικές απαντήσεις, η ΕΠΟ άρχισε επαφές με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, προκειμένου να βρεθεί μία μέση λύση για τον τόπο διεξαγωγής, με το γήπεδο του «ΟΑΚΑ» να είναι το φαβορί.

Πληροφορίες που έλαβε η ιστοσελίδα μας, αναφέρουν ότι η Αστυνομία Κύπρου, κάνει δεύτερες σκέψεις για πιθανή διεξαγωγή του στην Κύπρο και στο ΓΣΠ. Στην Αστυνομία υπάρχουν συζητήσεις και διαβουλεύσεις, αφού οφέλη θα υπάρξουν πολλά, ενώ στα αρνητικά και στην κάθοδο ταραχοποιών στοιχείων στο νησί μας, γίνονται σκέψεις ότι με ένα καλό σχέδιο αντίδρασης θα μπορέσουν να αποφευχθούν τα χειρότερα. Οι όποιες εξελίξεις θα ξεκαθαρίσουν την ερχόμενη εβδομάδα και μετά τη γιορτή του Πάσχα.

Ίσως να είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία η Κυπριακή Αστυνομία να δείξει τη δύναμη της και όχι να αποφεύγει δύσκολες καταστάσεις, στο “βωμό” υποτιθέμενων επεισοδίων.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy