Απόλλων: Λαϊκή απαίτηση για Κίρζη

Θέλουν να δούνε ουσιαστικές αλλαγές οι Απολλωνίστες

Σε περίπτωση που παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας ο Νίκος Κίρζης Διαβάστε ΕΔΩ, αυτή τη στιγμή συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες η παραμονή του, είναι Λαϊκή απαίτηση του κόσμου της ομάδας να δουν ουσιαστικές αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Τα φετινά λάθη δεν σηκώνουν καμίας  επανάληψης. Η παραμονή Bogdan Andone θα πρέπει να θεωρείται ΔΕΔΟΜΕΝΗ και δικαίως. Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει αλλάξει τα πάντα και τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους, δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα.

Αυτά που πρέπει να γίνουν και ΑΠΑΙΤΟΥΝ οι Απολλωνίστες είναι η σωστή στελέχωση της ομάδας με αξιόλογους επαγγελματίες. Σίγουρα θα πρέπει, με το τέλος της χρονιάς, να βρεθεί ο νέος Τεχνικός Διευθυντής που μαζί με τον Bogdan θα τρέξουν τον προγραμματισμό για την νέα σεζόν. Ποίοι θα φύγουν και είναι πολλοί αλλά κι αυτοί που θα έρθουν να έχουν την ποιότητα. Ενώ χρειάζεται να λειτουργήσει σωστά και το τμήμα σκάουτινγ που είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει σε ομάδες όπως ο Απόλλωνας.

Ο Νίκος Κίρζης θα πρέπει να είναι πάρα πολύ προσεκτικός στις κινήσεις του και να αποφύγει σοβαρά λάθη του παρελθόντος.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy