“Υπήρχαν πληροφορίες για ταραχοποιά στοιχεία – Θα βοηθούσε τον τουρισμό αλλά η προστασία της κοινωνίας είναι το μέλημα”

Σημερινές ραδιοφωνικές δηλώσεις από τον υπεύθυνο ασφάλειας του ΓΣΠ, Αλέξανδρο Παπαδόπουλο

Ο υπεύθυνος ασφάλειας του ΓΣΠ, Αλέξανδρος Παπαδόπουλος, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με τον Μάκη Νικολάου, για το θέμα της διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου της Ελλάδας στην Κύπρο και στο ΓΣΠ.

Αναλυτικά όσα είπε για την άρνηση της Αστυνομίας της διεξαγωγής του τελικού κυπέλλου Ελλάδας στο ΓΣΠ:

“Εμείς σαν ΓΣΠ θέλαμε πάρα πολύ να γίνει ο τελικός. Δεν είναι θέμα του γηπέδου. Στο γήπεδο, μετά από συνεννόηση με την Αστυνομία ξέραμε ότι θα μπορούσαμε να το κάνουμε. Είναι κρίμα που δεν θα γίνει ο τελικός στην Κύπρο γιατί θα βοηθήσει και τον τουρισμό. Δυστυχώς όμως, είναι θέμα προστασίας της κοινωνίας και αντιλαμβανόμαστε την απόφαση της Αστυνομίας.
Υπάρχουν έγκυρες πληροφορίες πως έχουν κλείσει εισιτήρια και έχουν κανονίσει τη διαμονή τους ήδη άτομα που δεν είναι και τα καλύτερα παιδιά, είναι ταραχοποιά στοιχεία. Υπήρξε και μία άλλη περίπτωση να γίνει με Κύπριους πολίτες ή/και ελλαδίτες, όμως χάθηκε και αυτή η ευκαιρία, γιατί τα συγκεκριμένα άτομα θα ερχόντουσαν έτσι και αλλιώς και θα έρχονταν έξω από το ΓΣΠ και ίσως θα γινόντουσαν επεισόδια.

 

Μην ξεχνάμε πως στην Ελλάδα, έγινε τελικός με 45000 άτομα, με 5000 Αστυνομικούς και πάλι έγιναν επεισόδια. Και τα επεισόδια γίνονται από 200-300 άτομα. Το πρόβλημα που έχουμε ως άνθρωποι είναι ότι δεν βοηθάμε, γιατί οι ομάδες λένε ότι δεν μπορούν να ελέγξουν αυτούς τους 200-300. Δυστυχώς συμφωνώ με την Αστυνομία”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy