Παραιτήθηκε από τον Ολυμπιακό ο Μίτσελ

Η αναπάντεχη εντός έδρας ισοπαλία με τον Άρη στο «Γ. Καταϊσκάκης» (2-2), σε έναν κρίσιμο βαθμολογικά αγώνα για τη συνέχεια των πλέι οφ και σε παιχνίδι που ο Ολυμπιακός είχε προηγηθεί με 2-0, βάρυνε πολύ την ατμόσφαιρα στην πειραϊκή ομάδα και οι εξελίξεις είναι ραγδαίες.

Ο τεχνικός του συλλόγου, Μίτσελ Γκονζάλεθ, υπέβαλε την παραίτησή του σήμερα το απόγευμα καθώς συγκέντρωσε το μεγαλύτερο μέρος της εντονότατης κριτικής για την εξέλιξη της αναμέτρησης και κατηγορήθηκε για λανθασμένη διαχείριση του αγώνα από ένα σημείο και ύστερα, με αποτέλεσμα την αρνητική για τους «ερυθρόλευκους» κατάληξη του παιχνιδιού.

Η πίεση προς τον παλαίμαχο άσο της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν πολύ μεγάλη, απέναντί του στάθηκε η Θύρα 7 και ο Μίτσελ προτίμησε να αποχωρήσει προκειμένου να εκτονωθεί η κατάσταση, δύο ημέρες πριν από ακόμα ένα ντέρμπι στο πρωτάθλημα, με τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο την Τετάρτη 5 Απριλίου, κι ενώ ακολουθεί η αναμέτρηση των «αιωνίων» στο «Απ. Νικολαΐδης» την Κυριακή 9 Απριλίου.

Εφόσον δεν υπάρξει κάποια ανατροπή η δεύτερη θητεία του Μίτσελ ως προπονητή του Ολυμπιακού, με εκκίνηση στις 21 Σεπτεμβρίου 2022, ολοκληρώθηκε όπως και η πρώτη: και πάλι ύστερα από ισόπαλο παιχνίδι, με το ίδιο μάλιστα σκορ (2-2), απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy