Παπαδόπουλος: “Οι «κυανόλευκοι» ήθελαν να πάρουν ρεβάνς, ευτυχώς για εμάς δεν τα κατάφεραν – Για εμάς είναι δίκαιη η νίκη μας”

Δηλώσεις του υπέυθυνου Τυπου του Άρη, Κώστα Παπαδόπουλου

Ο Κώστας Παπαδόπουλος παραχώρησε σήμερα(3/4) δηλώσεις στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» με τον Μάκη Νικολάου στον Super Sport FM 104.0 και μίλησε για τον Άρη και την πορεία του, έπειτα από τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα.

Τι ανέφερε:

Για τη νίκη με Απόλλωνα: «Σας ευχαριστώ για τα συγχαρητήρια προς την ομάδα. Είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι, δεν είναι αυτό που θέλετε να ακούσετε, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Μπορούμε να συνεχίσουμε σε αυτό τον ρυθμό, όμως υπάρχουν πολλά παιχνίδια μπροστά. Δεν έχουμε ξεκάθαρη εικόνα, άρα δεν μπορούμε να πούμε «μεγάλα» λόγια. Είμαστε σε καλή θέση για εισιτήριο στην Ευρώπη, δίχως να είναι εξασφαλισμένο. Η δεύτερη θέση έχει μικρή διαφορά από τις από κάτω, όμως δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε επτά παιχνίδια μακριά και να μιλάμε για τίτλο. Δεν είναι σοφό στην ομάδα να κάνει σχέδια μακροπρόθεσμα».

Για τη διαφορά με Πάφο FC: «Έχουμε σημαντική διαφορά από την Πάφο και είμαστε ικανοποιημένοι πλήρως. Από κει και πέρα, δεν υπάρχει κάτι άλλο που έχουμε κερδίσει, πέραν της ψυχολογίας μετά τη νίκη στο «ντέρμπι» με τον Απόλλωνα. Είμαστε μία ομάδα που μπορούμε να «κτυπήσουμε» κάθε αντίπαλο. Έχουμε πίστη στις δυνατότητες μας, όμως δεν μπορούμε να θέσουμε ως αδιαπραγμάτευτο στόχο το πρωτάθλημα. Αυτά που έχουμε πετύχει ως τώρα είναι σπουδαία. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε ως σύνολο».

Για την εικόνα του Άρη: «Ο Απόλλωνας που αντιμετωπίσαμε ήταν ο καλύτερος της φετινής σεζόν, μπροστά στον κόσμο του. Για εμάς δεν ήταν εύκολο ματς. Οι «κυανόλευκοι» ήθελαν να πάρουν ρεβάνς, ευτυχώς για εμάς δεν τα κατάφεραν. Μας αφήνει ικανοποιημένους το «τρίποντο». Σημαντικό για εμάς να παίρνουμε βαθμούς ενώ δεν είμαστε ιδιαίτερα καλοί. Από κει και πέρα, χρειαζόμαστε βελτίωση για να συνεχίσουμε στο ίδιο τέμπο. Οι αντίπαλοι είχαν ευκαιρίες, ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, όμως στη συνέχεια ήμασταν καλύτεροι, φτιάχνοντας προϋποθέσεις μπροστά στην εστία του Απόλλωνα. Για εμάς είναι δίκαιη η νίκη μας».

Για τον Ζόκε και την απόδοση του: «Δεν σταματά, παίζει με τρεξίματα και πάθος. Δουλεύει πλήρως για την ομάδα, είναι άχαρος ο ρόλος του, αλλά προσφέρει τα μέγιστα. Τα δίνει όλα και είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι».

Για Σπιλέφσκι: «Δεν πανηγύρισε στην κερκίδα του Απόλλωνα, απλώς πέρασε από τη δυτική, ενώ έστειλε φιλάκια στην κεντρική κερκίδα, προς τους επίσημους του Άρη και την οικογένεια του. Η ομάδα μας σέβεται πλήρως τον Απόλλωνα».

Πόσο σημαντική ήταν η νίκη; «Η κάθε νίκη είναι το ίδιο σημαντική. Αν πάρουμε ένα ματς που θα μας εξασφαλίζει κάτι, θα είναι το πιο σημαντικό. Εμείς θέλουμε να είμαστε σε άνοδο συνεχώς».

Για τις δηλώσεις Αντόνε μετά το ματς: «Δεν θέλω να σχολιάσω τις δηλώσεις του κ. Αντόνε, σε καμία περίπτωση. Μπορείτε εσείς να κρίνεται πόσο βάσιμες είναι οι δηλώσεις του. Είχαμε και μεις παράπονα σε άλλες αναμετρήσεις, όμως δεν το συνεχίσαμε καθόλου. Σε αυτή τη φάση είναι διαφορετικά τα πράγματα, δε θέλω να σχολιάσω κάτι παραπάνω».

Για τα αγωνιστικά: «Θα πάρουν ανάσες οι παίκτες, τις κέρδισαν με το «σπαθί» τους. Δεν είναι σε μία εβδομάδα, άρα είναι μεγάλο το χρονικό διάστημα. Θα ξεκουραστούν και θα επιστρέψουν στην προετοιμασία. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, δεν έχουμε κάτι ουσιαστικό. Δεν τιμωρήθηκε κάποιος, ούτε υπήρξε κάποιος τραυματισμός, όμως έχουμε μέρες ως τον αγώνα».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy