Καρμιώτισσα: Υστέρησε και έχασε από τον Ολυμπιακό

Καρμιώτισσα - Ολυμπιακός 0-2

Την εντός έδρας ήττα γνωρίζει η Καρμιώτισσα από τον Ολυμπιακό στο Τσίρειο, για την 3η αγωνιστική της β’ φάσης και των πλέι άουτ. Καλίλι και Έσελινγκ οι σκόρερ για τον Ολυμπιακό.

Η πρώτη μεγάλη φάση έφερε και το γκολ για τους μαυροπράσινους με τον Καλίλι να περνάει τον Σπόλιαριτς και με ψύχραιμο πλασέ ν’ ανοίγει το σκορ στο Τσίρειο στάδιο για το 0-1. Ένα γκολ που έβαλε την Καρμιώτισσα από νωρίς σε μπελάδες και τον Ολυμπιακό να έχει την κατοχή και τον έλεγχο του αγώνα μετά το γκολ που σημείωσε. Ένα μακρινό σουτ από τον Πεχλιβάνη στο 20’ δεν ήταν αρκετή απειλή γι’ ένα δεύτερο γκολ, αν και ήταν καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό. Η πρώτη τελική στο παιχνίδι για τη γηπεδούχο ομάδα ήρθε στο 26’ με σουτ από τον Ανδρονίκου, καμία ανησυχία όμως για Μολ που απέκρουσε χωρίς κανένα πρόβλημα.

Στο 45’ και στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι με τον VARίστα να καλεί τον διαιτητή για χέρι του Χούμποτσαν έπειτα από κεφαλιά του Έρσελιγκ. Σωστά ο διαιτητής υπέδειξε στην συνέχεια την άσπρη βούλα. Κακή εκτέλεση από τον Σάλι με το 0-1 να είναι και το σκορ ημιχρόνου.

Στο β’ μέρος απουσίασαν οι πολλές φάσεις από το παιχνίδι, με την πρώτη μεγάλη ευκαιρία να έρχεται στο 63′ για τους γηπεδούχους. Ένα επικίνδυνο σουτ του Μπεν Σαλάμ εκτός περιοχής, δεν ήταν αρκετό ώστε να αποσυντονίσει τον ο Μολ ο οποίος είπε στη συνέχεια όχι.

Λίγα λεπτά αργότερα και μέσα από στημένη φάση ο Ολυμπιακός σημείωσε το 0-2. Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι ο Έσελιγκ σκόραρε με το κεφάλι μετά από εκτέλεση κόρνερ, πιάνοντας στον ύπνο την άμυνα της Καρμιώτισσας. Η τελευταία μεγάλη φάση του αγώνα ήρθε για την Καρμιώτισσα με τον Γκράβενμπερχ και τον Μολ να κρατάει το μηδέν στην άμυνα.

11άδες

Καρμιώτισσα: Σπόλιαριτς, Μαλόνε, Ελ Αλουχί, Χούμποτσαν, Ανδρονίκου (46’ Γκράβενμπερχ), Γκραντινάρου, Τζανακάκης (74’ Κουλιμπαλί), Μπεν Σαλάμ, Ντούρις, Καστανιάγα (46’ Τσέλουτσκα), Λουκίλι

Ολυμπιακός: Μολ, Γκόρουμπετς, Μπάρντι, Έσελινγκ, Ιωάννου, Νάνι, Σάλι (58’ Αλσέους), Καλίλι (81’ Κορομά), Πεχλιβάνης (81’ Ντόσης), Χαραλάμπους (69’ Ψύχας), Χέντρικς (69’ Κα)

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy