Saido Berahino: “Ο Θεός μου έδωσε μια καλύτερη ζωή και τώρα είμαι σε μια κατάσταση που μπορώ να βοηθήσω πολλούς ανθρώπους και αυτό προσπαθώ να κάνω”

Δηλώσεις του επιθετικού της ΑΕΛ μετά τη συμμετοχή με το ομοσπονδιακό συγκρότημα της χώρας του

Ξένο δημοσίευμα αναφέρεται στον επιθετικό της ΑΕΛ, Saido Berahino ο οποίος πλέον άφησε την Αγγλία και αγωνίζεται, μάλιστα είναι και αρχηγός με τη χώρα που γεννήθηκε το Μπορουντί, φιλοξενώντας μάλιστα και δηλώσεις του.

Διαβάστε επίσης: Berahino – ΑΕΛ

Ο Μπεραχίνο έφυγε από το Μπουρούντι όταν ήταν 10 ετών, αλλά του δόθηκε άδεια από τη FIFA να αλλάξει χώρα το 2018. Ο Saido Berahino έπαιξε για την Αγγλία από το επίπεδο U16 έως U21, ενώ θεωρήθηκε από πολλούς ως γνωστό ένα μελλοντικό αστέρι για την Αγγλία. Πλέον αγωνίζεταιμαπό το 2018 με το Μπορουντί και μάλιστα αρχηγός της χώρας του κάτι που έγινε πρώτη φορά στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής το 2019.

 

Μίλησε αποκλειστικά στη SunSport ο Μπεραχίνο για τη βοήθεια που δίνει στη χώρα του, δηλώσεις που έγιναν επι της ευκαιρίας του γκολ που πέτυχε κοντρα στην Ινδονησία σε φιλικό αλλά και τη βοήθεια που προσφέρει σε συμπατριώτες του.

Διαβάστε τι ανέφερε:

“Πάντα ήθελα να βοηθήσω τη χώρα μου και έκανα ένα τεράστιο βήμα επιστρέφοντας για να παίξω για αυτήν. Πάντα προσπαθούσα να κάνω πράγματα για τη χώρα μου, γιατί οι άνθρωποι του Μπουρούντι είναι δικοί μου άνθρωποι — ήρθα εδώ στην Αγγλία και ήμουν τυχερός.

Ο Θεός μου έδωσε μια καλύτερη ζωή και τώρα είμαι σε μια κατάσταση που μπορώ να βοηθήσω πολλούς ανθρώπους και αυτό προσπαθώ να κάνω”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy