Τώρα γουστΑΡΗ και το πρωτάθλημα!!!

Επικράτησε της ΑΕΚ με 4-0 έχοντας εξαιρετική απόδοση και "γλυκοκοιτάζει" τον τίτλο

Πολύ μεγάλη νίκη για τον Άρη κόντρα στην ΑΕΚ στον σημερινό(20/3) αγώνα που τη δίνει την ευκαιρία να βλέπει ακόμα και για τον τίτλο, κάτι που ζήτησαν βλέποντας την εξαιρετική εμφάνιση οι φίλοι του στο γήπεδο. Κακόριν, Γκομίς, Μπαμπίκα και Μαγιαμπέλα με εξαιρετικά γκολ σκόραραν και ανέβασαν τον Άρη στους 57 βαθμούς ισόβαθμο με την ΑΕΚ, που υπερτερεί όμως στα μεταξύ του αποτελέσματα!

Το πρώτο 20λεπτο του πρώτου ημιχρόνου άνηκε εξ ολοκλήρου στον Άρη που σκόραρε στα μισά του με Κακόριν μετά από όμορφη αντεπίθεση και ασίστ του Μπάμπικα, ενώ είχε άλλα δύο καλά σουτ στην εκτός στόχου με Γκομίς και Πηλέα. Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έδειχναν νωθροί στις κινήσεις τους, ενώ στον αντίποδα αυτοί του Άρη έδειχναν μια φρεσκάδα και όρεξη για να τρέξουν και να παίξουν καλό ποδόσφαιρο.

Η πρώτη καλή φάση ήρθε για την ΑΕΚ με το σουτ του Φράζ που απέκρουσε ο Βάνα στο 32΄, ενώ οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν απόδοση θέλοντας να ισοφαρίσουν και να πάρουν κάτι από το παιχνίδι. 0 Άρης «κτύπησε» ξανά σε αντεπίθεση αυτή τη φορά με τον Μπαμπίκα, όμως μετά από έλεγχο ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ το επόμενο λεπτό η ΑΕΚ προσπάθησε να απειλήσει με τον ρυθμό του αγώνα να γίνεται πολύ γρήγορος.

Στο 41΄ο Μουσούντα πρόλαβε τον Ράφα Λόπεζ και έδιωξε σε κόρνερ, που έφερε σε θέση βολής τον Γκαρσία αλλά η κεφαλιά του ήταν άστοχη. Τα επόμενα λεπτά μέχρι και τη λήξη του ημιχρόνου αλλά και τα τρία των καθυστερήσεων δεν έφεραν κάτι και έτσι ο Άρης πήγε προηγούμενος με 1-0 της ΑΕΚ στα αποδυτήρια!

Πιο δυνατά μπήκε η ΑΕΚ για να ισοφαρίσει όμως ο Άρης ήταν αυτός που πέτυχε και δεύτερο γκολ, όταν ο Κακόριν με ωραία κάθετη βρήκε τον Γκομίς και αυτός ακόμα πιο ωραία πλάσαρε τον επερχόμενο Πίριτς στο τετ α τετ, «σκάβοντας» τη μπάλα από πάνω του. Πριν το γκολ του Άρη προηγήθηκε μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την ΑΕΚ με τον Τρισκόφσκι να πιάνει την κεφαλιά με τη μπάλα να βρίσκει τον Μουσούντα και στη συνέχεια να περνά σε κόρνερ. Στο 71΄ο Βάνα χρειάστηκε να επέμβει σε σουτ του Πονς και να σώσει την εστία του.

Στο 74΄είχαμε τη φάση του αγώνα με τον Μπαμπίκα να γίνεται κάτοχος της μπάλας στο χώρο του κέντρου και με εξαιρετικό σλάλομ να περνά όλους τους αμυντικούς της ΑΕΚ, τον τερματοφύλακα και να γράφει το 3-0 εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών. Τα τρία γκολ δεν εφταναν για τον Άρη που συνέχιζε με το ίδιο πάθος και μετά το 75΄και για άλλα γκολ.

Το ¨κερασάκι” στην τούρτα έβαλε ο Μαγιαμπέλα με εξαιρετικό γκολ αφού δέχθηκε την ασίστ από τον Μόργκαν με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται και τον Άρη να φιλοδωρεί με μια περιποιημένη τεσσάρα την ΑΕΚ πιάνοντας την στη βαθμολογία:

 

 

Κίτρινες: Τζόκε, Μαγιαμπέλα / ‘Αλτμαν, Πονς

‘Αρης: Βανά, Πηλέας, Μποάκι, Μπέγκτσον(66΄Μαγιαμπέλα), Γκομίς(65΄Μπρόρσον), Γιαγκό, Στρούσκι(76΄Μόργκαν), Μουσούντα, Τζόκε, Μπαμπίκα(76΄Στεπίνσκι), Κακόριν(83΄Γιαπλόνσκι)

Στον πάγκο: Χρυσοστόμου, Σωφρονίου, Καζού, Μπράουν, Σικόρσκι, Σπόλιαριτς, Στεπίνσκι, Ντελμίρο, Μαγιαμπέλα, Μονέ Πακέ, Μπρόρσον, Γιαμπλόνσκι.

 

ΑΕΚ: Πίριτς, Γκονζάλεθ(72΄Γιάκολις), Σανχούρχο, Τρισκόφσκι, Φαράζ(83΄Γκρομόφ), Ράφα Λόπες, Γκαρθία(76΄Κάσας), Μιλίσεβιτς, Ροσάλες, Άλτμαν(73΄Νίκολιτς), Πονς(83΄Μάμας)

Στον πάγκο: Γκόρντιτς, Τούμπας, Κάσας, Γκρόμοφ, Εγγλέζου, Χριστοφόρου, Ναούμ, Μπέιτς, Γιάκολιτς, Μάμας, Νίκολιτς.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy