Καρμιώτισσα: Φέρνει Ρουμάνο προπονητή – Florin Bratu ο εκλεκτός

Σύμφωνα με τον Ρουμάνικο τύπο

Σύμφωνα με δημοσίευμα στον Ρουμάνικο αθλητικό Τύπο η Καρμιώτισσα προσλαμβάνει νέο προπονητή, με τον 43χρονο Ρουμάνο, Florin Bratu να αναλαμβάνει τα ηνία.

Διαβάστε το δημοσίευμα:

Ο Florin Bratu επιστρέφει στην προπονητική, μισό χρόνο μετά την αποχώρησή του από την ομάδα νέων της Ρουμανίας. Ο 43χρονος μάνατζερ θα αναλάβει την κυπριακή ομάδα Καρμιώτισσα, με αποτέλεσμα να γίνει ο δεύτερος Ρουμάνος προπονητής στην Κύπρο, μετά τον Μπογκντάν Αντόνε.

Ο Florin Bratu αντικαταστάθηκε από τον Emil Săndoi στην εθνική ομάδα U21 της Ρουμανίας, τον Αύγουστο του 2022, και έκτοτε δεν έχει προπονήσει. Ο Μπράτου, πρώην προπονητής των Ντιναμό, CS Tunari, AFC Turris Turnu Măgurele ή Concirdia Chiajna, θα συνεχίσει τη δραστηριότητά του σε ολόκληρη τη σεζόν.
Σύμφωνα με το digisport.ro, ο Μπράτου συμφώνησε με την ομάδα της Καρμιώτισσας, η οποία βρίσκεται στην 4η θέση στα play-out του πρώτου πρωταθλήματος της Κύπρου. Έτσι, ο Μπράτου γίνεται ο δεύτερος Ρουμάνος προπονητής που δραστηριοποιείται αυτή τη στιγμή στο νησί της Μεσογείου, μετά τον Μπόγκνταν Αντόνε, που προπονεί τον Απόλλωνα Λεμεσού. Οι δυο τους δεν θα είναι αντίπαλοι τη φετινή σεζόν, καθώς ο Απόλλων αγωνίζεται στα πλέι οφ και η νέα ομάδα του Μπρατού θα δώσει μάχη για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Ο ΦΛΟΡΙΝ ΜΠΡΑΤΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ

Για να δούμε λοιπόν αν ισχύει το δημοσίευμα και θα αποχωρήσει ο Κερζάκοφ ή αν είναι κάτι άλλο!!!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy