Bogdan Andone: Θα ψάξει λύσεις με νεαρούς ή θα πάει εκ των έσω…

Στέρεψαν οι επιλογές για το αριστερό άκρο της άμυνας

Με το πρόβλημα των τραυματισμών να ταλανίζει τον Απόλλωνα, ο Bogdan θα έχει πολλές σκέψεις για το ποιος θα καλύψει θέσεις στις οποίες οι “γαλάζιοι” ξέμειναν από επιλογές.

Τελευταίο κτύπημα, αυτό του Χαμάς που όπως φαίνεται ο χθεσινός(18/3) τραυματισμός του κρίνεται πολύ σοβαρός και ο χρόνος επιστροφής του στους αγωνιστικούς χώρους πολύς. Στο μυαλό του Ρουμάνου προπονητή των “γαλάζιων” οι λύσεις που θα πρέπει να βρει, όσον αφορά το αριστερό άκρο της άμυνας. Θα παραμείνει ο Φιλιώτης, θα δοκιμάσει κάτι άλλο, αφού επιστρέφει ο Ρομπέρζ από την τιμωρία, θα παίξει ο Εκπολό ή θα πάει στη λύση με νεαρό. Ήδη τρεις νεαροί από την ομάδα Νέων πήραν το “βάπτισμα του πυρός” με αγωνιστικά λεπτά. Νέαρχος Ζήνωνος, Μάριος Αυγουστή και Όλιβερ Ρόμπινσον με τον τελευταίο να είναι κλασσικό αριστερό μπακ.

Ο Μπογκτάν είναι στην πατρίδα του, αφού έδωσε τετραήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, όμως στο μυαλό του στριφογυρίζουν οι λύσεις που θα πρέπει να βρει, που με την επιστροφή του στην Κύπρο θα πρέπει να εφαρμόσει επί χάρτου!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy