Γιανέφσκι: “Θα πάρω τις αποφάσεις μου – Δεν μου άρεσε αυτό που είδα σήμερα” (video)

Δηλώσεις Τσέντομιρ Γιανέφσκι

Όλα όσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΛ μετά το τέλος του σημερινού εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι ήταν εμφανώς απογοητευμένος για την εμφάνιση της ομάδας του και την ήττα (1-0) από τον Ολυμπιακό.

Οι δηλώσεις:

 

“Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη. Είχε περισσότερη διάθεση και θέληση από εμάς. Στο πρώτο ημίχρονο νιώθω ότι κάναμε περίπατο. Ήταν λες και πήγαμε βόλτα για δείπνο. Δεν θέλω να βλέπω έτσι την ομάδα μου. Είμαι απογοητευμένος. Δεν μου άρεσε αυτό που είδα σήμερα. Δείξαμε ότι δεν ήμασταν καλοί για να μπούμε στην εξάδα Δεν μπορούμε να πάμε μακριά έτσι. Σέβομαι τον εαυτό μου, θέλω περισσότερα και από τον εαυτό μου και από τους ποδοσφαιριστές μου. Δεν είχαμε διάθεση να παίξουμε και δεν ξέρω γιατί. Σε ένα νέο γήπεδο με τον κόσμο μας. Θα βγάλω τα δικά μου συμπεράσματα. Θα σκεφτώ και θα πάρω τις αποφάσεις μου”.

Ποτέ δεν μίλησα για τραυματισμούς ή δικαιολογίες. Επειδή έρχονται και οι ημιτελικοί έπρεπε να έχουμε περισσότερο κίνητρο. Ήταν δικό μας το λάθος που δεν είμαστε στην εξάδα. Πρέπει να βρίσκουμε κίνητρο για να κερδίζουμε κάθε βδομάδα.

Δεν θέλω να κερδίζω έτσι τον μισθό μου και να μην μπορώ να δίνω κίνητρο στην ομάδα μου. Θα βγάλω τα συμπεράσματα μου. Θα το σκεφτώ. Αύριο έχω δώσει ρεπό στους παίκτες. Δεν θέλω να δω τους παίκτες αύριο. Περιμένω περισσότερα. Θα βγάλω τα συμπεράσματά μου και θα σκεφτώ”.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy