Διακοπή στο ματς-τίτλου λόγω βίαιων συγκρούσεων

Ένας κρίσιμος αγώνας της κορυφαίας κατηγορίας του Λιβάνου μεταξύ της Αλ-Αχέντ και της Αλ-Ανσάρ διεκόπη την Κυριακής λόγω επεισοδίων μεταξύ των οπαδών και συγκρούσεων ανάμεσα στους παίκτες

Ένας κρίσιμος αγώνας της κορυφαίας κατηγορίας του Λιβάνου μεταξύ της Αλ-Αχέντ και της Αλ-Ανσάρ διεκόπη την Κυριακής λόγω επεισοδίων μεταξύ των οπαδών και συγκρούσεων ανάμεσα στους παίκτες. Με τις δύο ομάδες να διεκδικούν την κατάκτηση του τίτλου στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, ο αγώνας διακόπηκε για περίπου 15 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο, αφού ο διαιτητής-από το Ομάν- Χαλίντ Αλ-Σακσί ακύρωσε το γκολ της ισοφάρισης της Αλ-Ανσάρ για φάουλ.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε και η Αλ-Αχέντ προηγήθηκε με 2-1. Και οι δύο ομάδες σκόραραν ξανά για να διαμορφωθεί το 3-2 για την Αλ-Αχέντ πριν οι παίκτες συγκρουστούν μετά από ένα σκληρό φάουλ και οι οπαδοί εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο.

Έσπασαν ένα σιδερένιο φράγμα και πέταξαν καθίσματα  στο αγωνιστικό χώρο πριν επέμβει η αστυνομία. Οι παίκτες δεν επέστρεψαν στο γήπεδο.

Η Αλ-Αχέντ πανηγύρισε στη σελίδα της στο Facebook την κατάκτηση του δεύτερου πρωταθλήματος στη σειρά και ένατου συνολικά.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Λιβάνου δεν έχει σχολιάσει τα γεγονότα και δεν ήταν σαφές εάν η Αλ-Αχέντ στέφθηκε επίσημα πρωταθλήτρια ή οι ομάδες θα κληθούν να συμπληρώσουν άλλα επτά λεπτά πρόσθετου χρόνου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy