Άρης: Έχασε την ευκαιρία να μειώσει από την κορυφή

Ισοπαλία 2-2 στο Παφιακό και μένουν πίσω στη βαθμολογία και οι δύο ομάδες

Ισόπαλο έληξε στο Παφιακό το ντέρμπι της Πάφου με τον Άρη. Ο ι φιλοξενούμενοι προηγήθηκεν δύο φορές με Κακόριν πέναλτι και Μπένγκστον για να απαντήσει δύο φορές η Πάφος με Βαλακάρι το ένα γκολ με πέναλτι!

Ένα πρώτο ημίχρονο είχαμε στο Παφιακό που τα είχε όλα, γκολ πέναλτι πολύ δυνατά μαρκαρίσματα αλλά και δυνατό ρυθμό με τον Άρη να προηγείται με 2-1.

Ο Άρης κατάφερε να προηγηθεί στο 16΄με εύστοχο πέναλτι του Κακόριν που κέρδισε ο ίδιος, ενώ η Πάφος με τον Βαλακάρι ισοφάρισε με τον ίδιο τρόπο, αφού ο Γιαγκό ανέτρεψε τον Τάνκοβιτς. Από το 1-1 και έπειτα είχαμε αρκετές χαμένες ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες, με τον Άρη να χάνει τις δικές του με Μπαμπίκα και Κακόριν και τον τερματοφύλακα της Πάφου να σώζει.

Στο 43΄ο Άρης πέρασε μπροστά στο σκορ όταν ο Στρούσκι με διαγώνια μπαλιά βρήκε τον Μπένγκστον που με προβολή έκανε το 1-2 για τους φιλοξενούμενους που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου δεν είχε τον ίδιο γρήγορο ρυθμό με το πρώτο ημίχρονο, με τον Άρη να μένει πιο πολύ πίσω και μόλις έβρισκε την ευκαιρία να βγαίνει πολύ γρήγορα στην αντεπίθεση. Στο 56΄η εστία του Βάνα κινδύνεψε, όμως το διαγώνιο σουτ του Ικόκο πέρασε μόλις έξω από το κάθετο δοκάρι. Δύο λεπτά αργότερα ο Βάνα απέκρουσε σουτ πολύ δύσκολα που κόντραρε σε αμυντικό του, ενώ στις ευκαιρίες της Πάφου «απάντησε» ο Άρης με σουτ του Μπένγκστον που πέρασε όμως έξω από πλάγια.

Το παιχνίδι έγινε πλέον πάνω κάτω και στο 78΄ο Άρης πέτυχε το γκολ με τον Μαγιαμπέλα, όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ τρία λεπτά αργότερα η Πάφος ισοφάρισε με κεφαλιά του Βαλακάρι, ένα γκολ που ευθύνεται ο Βάνα στην αντίδραση του. Ο αγώνας είχε πάρει δραματική μορφή αφού πλέον όποιος πετύχαινε το γκολ θα ήταν και ο νικητής.

Τέσσερα ήταν τα λεπτά των καθυστερήσεων που δεν έφεραν αλλαγή στο σκορ με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται στο 2-2 και να μην βρίσκει κάμια ομάδα ευχαριστημένη, κυρίως τον Άρη που ήταν μπροστά στο σκορ και αν κρατούσε τη νίκη θα έφτανε 4 βααθμούς πίσω από την κορυφή της βαθμολογίας.

 

Κίτρινες: Πελάζιο, Ζουνίνιο / Μουσούντα, Κακόριν, Σπιλέφσκι

Πάφος: Ίβουσιτς, Κβίντα, Κανέ, Ζάιρο, Ικόκο, Ζουνίνιο, Τάνκοβιτς, Βαλακάρι, Μπάιριτς, Πελάζιο(70΄Χέσταντ), Μπρούνο(70΄Αμπουραχίμι)

Στον πάγκο: Άντος, Παλάσιος, Χότσκο, Μπενταγκόρ, Δημητρίου, Αμντουραχίμι, Χέσταντ, Μιχαήλ, Ναμ, Ντράγκομιρ, Ταβάρες.

 

Άρης: Βανά, Πηλέας(84΄Στεπίνσκι), Μπένγκτσον(75΄Μαγιαμπέλα), Γκομίς(67΄Ντελμίρο), Γιαγκό, Στρούσκι (46΄Γιαμπλόνσκι) Μουσούντα (46΄Μπρόρσον) Ζόκε, Μπαμπίκα, Κακόριν, Μποακί.

Στον πάγκο: Χρυσοστόμου, Σωφρονίου, Καζού, Γιαντάλ, Σικόρσκι, Σπόλιαριτς, Στεπίνσκι, Ντελμίρο, Μαγιαμπέλα, Πακέ, Μπρόρσον, Γιαμπλόνσκι.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy