Καρμιώτισσα: Το ξεκίνησε ο Σπόλιαριτς, το τέλειωσαν Μαλόνε και Ελ Αλουχί

Μια πολύ σημαντική νίκη πέτυχε η Καρμιώτισσα κόντρα στην Ε.Ν.Π με 2-0 που την ανέβασε στους 30 βαθμούς

Ο Αλεξάντερ Σπόλιαριτς έσωσε την ομάδα της Καρμιώτισσας από το να δεχθεί γκολ σε διπλή απόκρουση μετά από την πρώτη σε πέναλτι και έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα του να πάρει τη νίκη στη συνέχεια με γκολ των Μαλόνε με κεφαιά μετά από κόρνερ και του Ελ Αλουχί μετά από ωραίο συνδυασμό! Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με εύστοχο δεύτερο πένλτι που κέρδισαν αυτή τη φορά στο 84΄.

Το πρώτο μισάωρο του αγώνα ολοκληρώθηκε με το αμένο πέναλτι για την Ε.Ν.Π, ή καλύτερα τη διπλή μεγάλη αόκρουση του Αλεξάντερ Σπόλιαριτς στην εκτέλεση από τον Μέιρα. Η φάση ήταν αμφισβητούμενη και αφού ο Αργυρού το είδε στο VAR το υπέδειξε. Το λεπτά που κύλησαν άνηκαν στην Καρμιώτισσα που είχε πάρει τον έλεγχο και είχε δύο πολύ καλές προσπάθειες με κεφαλιά του Ντούμπια και ένα πλασέ του Κράβενμπεργκ. Μετά το χαμένο πέναλτι το παιχνίδι άναψε και στο 34΄ο διαιτητής απέβαλε λανθασμένα ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων, τον Βούκσεβιτς, όμως μετά που το είδε στο VAR ανακάλεσε την απόφαση του δίνοντας κίτρινη.

Στο 37΄ο Σπόλιαριτς δήλωσε και πάλι παρών αφού με τα πόδια εξ επαφής κέρδισε τον αντίπαλο στην κεφαλιά που έκανε σώζοντας την ομάδα του από βέβαιη παραβίαση. Η συνέχεια δεν πρόσφερε κάτι για να έρθουν οι καθυστερήσεις του ημιχρόνου που ήταν 4 λεπτά για να φέρουν νέα δεδομένα. Η Καρμιώτισσα κέρδισε φάουλ, ο Ελ Αλουχί εκτέλεσε, ο Παναγιώτου με τα ακροδάκτυλα έδιωξε σε κόρνερ, που η εκτέλεση του έφερε το γκολ με την καρφωτή κεφαλιά του Μαλόνε για να ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο με την Καρμιώτισσα να προηγείται με 1-0!

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους που ήταν πίσω στο σκορ να προσπαθούν να πιέσουν, όμως οι δύο ομάδες είχαν από ένα σουτ, για να φτάσει η μία ώρα παιχνιδιού και να δούμε μια καταπληκτική ευκαιρία με το σουτ του Ελ Αλουχί να αποκρούει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της Ε.Ν.Π, ενώ μετά από δύο λεπτά ο Ελ Αλουχί αφού συνδυάστηκε άψογα με τον Μαλόνε μέσα στην περιοχή με ωραίο φαλτσαριστό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα κάνοντας το 2-0 για την Καρμιώτισσα!

Πλέον η Καρμιώτισσα είχε πάρει τα πάνω της και προσπαθούσε να πετύχει κι άλλα γκολ, με τον Ντούμπια να χάνει ευκαιρία σε απευθείας εκτέλεση φάουλ με τον τερματοφύλακα της Ε.Ν.Π να αποκρούει σε κόρνερ. Μέχρι και το 80ο λεπτό η Καρμιώτισσα δεν κινδύνεψε καθόλου, ενώ είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες με δύο σουτ που πέρασαν άουτ. Στο 84΄οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν δεύτερο πέναλτι το οποίο αξιοποίησαν αυτη τη φορά μειώνοντας σε 2-1. Η συνέχεια έφερε δύο κίτρινες στον Καλτσά που αποβλήθηκε από τον Αργυρού, που ταπεινή μας άποψη ήταν λίγος στον σημερινό αγώνα.

Πέντε ήταν τα λεπτά των καθυστερήσεων με την Καρμιώτισσα να κρατά το υπέρ της προβάδισμα, παρά την πίεση που δέχθηκε και να παίρνει τη νίκη. Με τη νίκη της αυτή η Καρμιώτισσα έφτασε στους 30 βαθμούς πέρνωντας σημαντική ανάσα στη βαθμολογία.

 

Κίτρινες: Μαλόνε, Χούμποτσαν, Τζανακάκης, Ντούμπια / Βούκσεβιτς, Μαυρουδής, Κατσιάρης

Κόκκινες: Καλτσάς(2η κίτρινη)

Καρμιώτισσα: Σπόλιαριτς, Μαλόνε, Ντούμπια(84΄Ντούμπια), Ελ Αλουχί(90+Κουλιμπαλί), Χούμποτσαν, Καλτσάς, Γκραντινάρου, Τζανακάκης, Μπεν Σαλάμ, Γκαστανάγια, Γκράβενμπεργκ(88΄Αγγελή).

Στον πάγκο: Κνόμπλοχ, Λουκόβ, Κουλιμπαλί, Αγγελή, Ντούρις, Παττίχης, Γκριμπάκιν, Σταύρου.

 

ΕΝΠ: Παναγιώτου, Χριστοφή(61΄Κόρσια), Σίλβα, Λουσέρο(62΄Μαυρουδής), Ρουσιάς(79΄Λαμί), Ντιαβαρά(67΄Τζιαβέ), Μέιρα, Γεβρέμοβιτς, Φερνάντες, Πολυκάρπου, Βούκσεβις(46΄Κατσιαρής).

Στον πάγκο: Κόστιτς, Κουτσού, Κορσία, Κοσμάς, Κωνσταντίνου, Κατσιάρης, Κοτσώνης, Μαυρουδής, Τζιαβέ, Γαβριήλ, Μορέιρα, Λαμί.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy