ΑΕΖ: Έχασε το ντέρμπι, ανάκαμψη άμεσα από το επόμενο παιχνίδι

Ο Οθέλλος επικράτησε με 3-1 και ανέβηκε αυτός στην κορυφή

Δεν τα κατάφερε η ΑΕΖ στο ντέρμπι κορυφής κόντρα στον Οθέλλο αφού ηττήθηκε με 3-1 και έπεσε στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο ισόπαλο 0-0, ενώ στην επανάληψη και μέσα σε ένα δίλεπτο αδράνειας η ΑΕΖ δέχθηκε δύο γκολ και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Παρόλο που αντέδρασε σχετικά γρήγορα και τέσσερα λεπτά αργότερα με όμορφο γκολ του Χατζηβασίλη, “πληγώθηκε” ξανά μετά από δύο λεπτά με τρίτο γκολ που έμελλε να διαμορφώσει το τελικό 3-1!

Η ήττα αυτή έφερε την ΑΕΖ στη 2η θέση της βαθμολογίας με δύο βαθμούς πίσω από τον σημερινό της αντίπαλο, ενώ απαιτείται να σηκωθεί στη συνέχεια και στις 5 αγωνιστικές που απομένουν για να αγκαλιάσει και να κερδίσει τον μεγάλο στόχο της ανόδου.

 

Οθέλλος: Ταουντούλ, Kιμπάμπα, Ναρντίνι, Κυριάκου, Πάντα, Χριστοδούλου, Σούτο, Καστάνας, Χατζηπασχάλης, Λιπόμπε, Φιάκας.

Στον πάγκο: Τσιακουρής, Μαλλούρης, Σχίζας, Χατζηγιαννακού, Ιωάννου, Κυριάκου, Μάυρου, Παπαθανασίου, Γρούτας, Χαραλάμπους, Στεπάνοβιτς.

ΑΕΖ: Πέτρου, Παστελλής, Αντωνίου, Γιέμπλι, Θεοδώρου, Αριστοτέλους, Κάστρο, Μαισουράτζε, Χατζηβασίλης, Ευσταθίου, Φραγκέσκου.

Στον πάγκο: Ζαχαρουδιού, Παπαχαραλάμπους, Αντωνίου Χ., Κωμοδίκης, Μιχαηλίδης, Ελευθερίου, Μπατζούνοβιτς, Σιφνέος, Κωνσταντίνου, Κυριάκου, Βρίκκης, Κκώστης.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy