ΑΕΛ: Αρχίζει η “αγγαρεία” – Να μείνει σε εγρήγορση

Θα δώσει ευκαιρίες σε πολλούς ποδοσφαιριστές ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι

Η ΑΕΛ ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της Β’ φάσης του πρωταθλήματος, όπου θα υποδεχθεί στο “ΑΛΦΑΜΕΓΑ STADIUM” τον Ολυμπιακό, Δευτέρα 13/3. Μέσα από τα ματς του Β’ γκρουπ η ομάδα πρέπει να παραμείνει σε ετοιμότητα για τα ματς των ημιτελικών του Κυπέλλου.

Σίγουρα η χρονιά δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελαν όλοι στο “γαλαζοκίτρινο” στρατόπεδο, όμως στο φινάλε του Πρωταθλήματος η ομάδα το πάλεψε για την εξάδα. Δεν τα κατάφερε κι είναι αναγκασμένη να βγάλει την “αγγαρεία” στο Β’ γκρουπ. Μονόδρομος πλέον για διάκριση ο θεσμός του Κυπέλλου.

Ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι σίγουρα σ’ αυτά τα παιχνίδια θα δώσει αρκετές ευκαιρίες σε πολλούς ποδοσφαιριστές, ιδικά σε νεαρούς. Συνολικά η ομάδα θα δώσει 14 ματς και ευκαιρίες θα πάρουν όλοι.

Σκοπός να κρατήσει άπαντες σε εγρήγορση ενόψει και των δύο παιχνιδιών για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Ξεκάθαρα ο στόχος είναι πλέον η κατάκτηση του τίτλου στο δεύτερο σε τάξη θεσμό.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy