Παίζει ΚΑΙ στη Ρουμανία το Lemesosinsports.com – Τι τους έκανες βρε Bogdan;;;

Το δημοσίευμα του Lemesosinsports.com για τον Bogdan Andone και τον αέρα αλλαγής που έφερε στον Απόλλωνα παίζει στα Ρουμανικά ΜΜΕ

Μέχρι και οι Ρουμάνοι συνάδελφοι διαβάζουν Lemesosinsports.com κι όπως φαίνεται παρακολουθούν πολύ στενά την πορεία του συμπατριώτη τους τεχνικού του Απόλλωνα, Bogdan Andone.

Το Gigi sport αναφέρεται στο δημοσίευμα της ιστοσελίδας μας, μέρος του οποίου αναδημοσίευσε μάλιστα. Επίσης φιλοξενεί και δηλώσεις του Ρουμάνου τεχνικού των “γαλάζιων”.

Διαδώστε ΕΔΩ το δημοσίευμα της Ρουμανικής αθλητικής ιστοσελίδας Digi sport 

Διαδώστε ΕΔΩ το δικό μας δημοσίευμα 

Αυτούσιο το Ρουμανικό δημοσίευμα 

Ο προπονητής έβαλε την ομάδα στα πλέι οφ και η πειθαρχία που επέβαλε ο Ρουμάνος αμέσως μετά την ανάληψη του τεχνικού πάγκου ήταν η βάση των αποτελεσμάτων που επιτεύχθηκαν πρόσφατα.

Ο Μπογκντάν Αντόνε έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα στους νέους του παίκτες από την αρχή.

Κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής παρέμβασης στη Digi Sport League, ο Αντόνε αφηγήθηκε τη στιγμή που απέκλεισε έναν παίκτη από την ομάδα λίγο πριν το ντεμπούτο στον τεχνικό πάγκο αυτών του Απόλλωνα.

“Προσπάθησα με τη ρουμανική μας σχολή να κάνω λίγη πειθαρχία, να τους οργανώσω πολύ καλά και να κάνουν καλά τη δουλειά τους στις προπονήσεις.

Έστειλα έναν παίκτη (ΒΑ) που άργησε να βγει κατευθείαν από τα αποδυτήρια, τον άφησα εκτός αποστολής για τον πρώτο αγώνα και ήταν μια κλήση αφύπνισης ότι τα πράγματα δεν είναι μισά μισά και πρέπει να κάνει πολύ καλά τη δουλειά του.

Στις κερκίδες είναι τρελό αυτό που γίνεται όπως δεν φαντάζεσαι. Αυτό που θα ακολουθήσει σε αυτό το play-off θα είναι κάτι το απερίγραπτο. Υπάρχουν όλες οι ομάδες, ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια, Άρης. Όλοι οι αγώνες θα γίνουν με γεμάτο γήπεδο», είπε ο Αντόνε.

Ο Μπογκντάν Αντόνε πήρε τον Απόλλωνα στα πλέι οφ της Κύπρου.

Ο Απόλλωνας κέρδισε το ντέρμπι της πόλης της Λεμεσού με την ΑΕΛ με 2-0 στον τρίτο αγώνα της ομάδας υπό τον Μπόγκνταν Αντόνε ως προπονητή.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, ο Απόλλων ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο στην 5η θέση με 44 βαθμούς, 15 πόντους πίσω από τον ΑΠΟΕΛ που βρίσκεται στην κορυφή.

“Τι τους έκανες, Μπόγκνταν; Ο αέρας της αλλαγής είναι πλέον περισσότερο από εμφανής στον Απόλλωνα.

Με τον ερχομό του Bogdan Andone και του Marko Barun (βοηθός προπονητής και πρώην συμπαίκτες όταν κέρδισαν το πρωτάθλημα), βλέπουμε ξανά στο γήπεδο μια ομάδα με σχέδιο, που ξέρει τι θέλει και πώς να τα κάνει όλα πράξη. “, έγραψαν αυτοί από το lemesosinsport.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy