ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ Απόλλων: Πάνε Κολόσσι για ντομπάρισμα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους

Επίσημη ανακοίνωση από τους οργανωμένους φίλους του Απόλλωνα

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι φίλοι του Απόλλωνα σχετικά με τον αγώνα της Δευτέρας(6/3) κόντρα στην ΑΕΛ και στο γεγονός ότι δεν μπορούν να παρεβρεθούν. Ενημερώνουν ότι θα πάνε στο Κολόσσι αύριο στις 17:00 για να ντοπάρουν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους.

Αναλυτικά:

Αδέρφια ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ,
Τελευταία στροφή της κανονικής διάρκειας στο πρωτάθλημα απέναντι στα σκουλήκια της πόλης. Υπό κανονικές συνθήκες θα μιλούσαμε για άλλη μια γιορτή, για άλλη μια παράσταση της ΕΝΑ! Τα δεδομένα όμως γνωστά, αφού οι αρμόδιοι μας στερούν για άλλη μια φορά την δόση μας.
Μη μπορώντας να πράξουμε διαφορετικά, την Δευτέρα μαζευόμαστε στον σύνδεσμο από νωρίς, όπου δημιουργώντας ατμόσφαιρα γηπέδου παρακολουθούμε όλοι μαζί το παιχνίδι.
Το ότι θα απουσιάζουμε την Δευτέρα, δεν σημαίνει όμως πως θα μείνουμε άπραγοι πριν το παιχνίδι. Γι’ αυτό και αύριο στις 17:00 ανηφορίζουμε για το Κολόσσι όπου δίνουμε τις απαραίτητες ντόπες στους παίχτες μας. Είναι γεγονός πως με την έλευση του νέου προπονητή το κλίμα έχει αλλάξει δραματικά, δικαιώνοντας όλο τον κόσμο που φώναζε για αλλαγή. Απαίτηση μας είναι να συνεχίσουμε να βλέπουμε αυτή την δίψα από όλους και να μας φέρουν ξανά την νίκη. Με το τέλος της προπόνησης μαζευόμαστε στον σύνδεσμο όπου θα ακολουθήσει pre-game.
Την Τρίτη η γυναικεία πετοσφαιρική μας ομάδα δίνει τον πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς. Με νίκη το πρωτάθλημα μένει στην ΛΕΜΕΣΟ! Και το τρόπαιο δεν το κουνάει από εδώ με το έτσι και το θέλω! Χρέος όλων μας να μετατρέψουμε το κλειστό μας σε καμίνι για άλλη μια φορά και να φέρουμε όλοι μαζί την νίκη!
ΥΓ. Και μια ζωή μεσά στην γειτονιά σας..

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy