Ο Διγενής Ακρίτα Ύψωνα επιστρέφει!!!

Ετοιμάζεται να στεφθεί πρωταθλητής στην κατηγορία του

Ο Διγενής Ακρίτας Ύψωνα βρίσκεται μόνος και αήττητος στη πρώτη θέση της Ά κατηγορίας του πρωταθλήματος της ΠΑΑΟΚ και είναι έτοιμος να στεφθεί πρωταθλητής.

Στο τελευταίο αγώνα που διεξήχθη το Σάββατο(25/2) νίκησε την ομάδα της Ανόρθωση Πολεμιδιών με 2-0 με δύο γκολ του Λύσανδρου Ιωάννου, που είναι και πρώτος σκόρερ της ομάδας αλλά και του πρωταθλήματος. Στα εναπομείναντα τρία παιχνίδια που υπολείπονται, η ομάδα του Διγενή χρειάζεται ένα βαθμό για να είναι και μαθηματικά πρωταθλήτρια.

 

 

Προπονητής της ομάδας αλλά και ποδοσφαιριστής είναι ο πολύπειρος Στέφανος Ερωτοκρίτου, γνωστός από την παρουσία του στις μεγάλες κατηγορίες ως ποδοσφαιριστής, ενώ αγωνίστηκε και σε παιχνίδια της πρώτης κατηγορίας.

Ο Διγενής με πρωτοβουλία νέων ανθρώπων, “γέννημα θρέμμα” του Σωματείου, με αρκετούς απ´ αυτούς να είναι παιδιά προσωπικοτήτων του Σωματείου, έχει δραστηριοποιηθεί ξανά και θέλει τη διάκριση.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy