Άρης: Ξεμπέρδεψε από το πρώτο ημίχρονο…

Τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο ήταν υπέραρκετά για να πάρει τη νίκη με 3-0 κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα εντός έδρας

Με συνοπτικές διαδικασίες ο Άρης με τρία γκολ από το πρώτο ημίχρονο, των Κακόριν και Γκομίς και ένα αυτογκόλ πήρε μια εύκολη νίκη όπως φάνηκε στο τέλος και συνεχίζει να ανεβαίνει στον βαθμολογικό πίνακα.

Τρία γκολ και αρκετές χαμένες ευκαιρίες ήταν ο απολογισμός του Άρη στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα. Μόλις στο 3ο λεπτό με πέναλτι ο Κακόριν έκανε το 1-0 για να διπλασιάσει τα γκολ της «Ελαφράς ταξιαρχίας» ο Γκομίς τρία λεπτά αργότερα. Μετά τα δύο γκολ ο Άρης έλεγξε τον αγώνα και προσπαθούσε με το γνωστό του παιχνίδι να απειλήσει εκ νέου.

Στρούσκι και Κακόριν έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για να έρθει το τρίτο γκολ με αυτογκόλ δέκα λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου για να απλοποιήσει ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Σε γύρισμα που έγινε από αριστερά του Πηλέα στην περιοχή ο αμυντικός των φιλοξενούμενων παρενέβει και έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα της ομάδας του, κάνοντας το 3-0 για τον Άρη.

Πιο δυνατά μπήκε η Νέα Σαλαμίνα στο δεύτερο ημίχρονο όπως ήταν φυσιολογικό και με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα είχε τρεις καλές φάσεις για να πετύχει γκολ, όμως είτε η μπάλα κόντραρε και πήγε σε κόρνερ, είτε ο Βάνα ήταν σε ετοιμότητα. Παρά την επιθετικότητα της η Νέα Σαλαμίνα δεν κατάφερε μέχρι και το 80ο λεπτό να πετύχει κάποιο γκολ και αυτό που απέμενε ήταν να μάθουμε το τελικό αποτέλεσμα.

Τυπικής διαδικασίας τα τελευταί λεπτά με τον Άρη να παίρνει μια πολύ σημαντική νίκη για τη συνέχεια επκρατώντας με 3-0 της Νέας Σαλαμίνας, με τρία γκολ από το πρώτο ημίχρονο!

 

 

Κίτρινες: Κακόριν, Στρούσκι / Οφόρι

Άρης: Βανά, Πηλέας(62΄Καζού), Μποακίε, Μπένγκτσον(75΄Μονέ-Πακέ), Μόργκαν, Γκομίς(62΄Στεπίνσκι), Γιαγκό, Στρούσκι, Μπρόρσον, Μπαμπίκα(63΄Μαγιαμπέλα), Κακόριν(80΄Σπόλιαριτς).

Στον πάγκο: Χρυσοστόμου, Σωφρονίου, Καζού, Γιαντάλ, Σικόρσκι, Σπόλιαριτς, Στεπίνσκι, Ντελμίρο, Μαγιαμπέλα, Πακέ, Γιαμπλόνσκι.

 

Νέα Σαλαμίνα: Μελίσσας, Σεργίου, Μαλεκκίδης, Άδωνη, Κατσικάς(46΄Μαργκάσα), Τσίκο, Μάντζεκ(81΄Φράγκος), Σαλαλίχ(73΄Κουμούρης), Καρλίτος(64΄Μιγκελίτο), Οφόρι, Φελίπε(73΄Τιάγκο).

Στον πάγκο: Κίσσας, Μιγκελίτο, Κουμουρής, Φράγκος, Νικολάου, Λέουκο, Μαργκάσα, Βίκτωρος, Τιάγκο.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy