Απόλλων: Αποχαιρέτησε ο Μακρίδης – Ρεπό οι ποδοσφαιριστές και το ψάξιμο για τον υπηρεσιακό προπονητή

Η επόμενη μέρα στον Απόλλωνα μετά την απόφαση αποχώρησης της διοίκησης Κίρζη, φαντάζει πολύ δύσκολη και θα πρέπει να βρεθούν οι λύσεις...

Σε πολύ βαρύ κλίμα έγινε σημερα(10/2) το πρωί στο προπονητικό κέντρο του Απόλλωνα στο Κολόσσι ο αποχαιρετισμός από τον Κωνσταντίνο Μακρίδη προς τους πρώην ποδοσφαιριστές του. Ο Κώτσιος αφού τους χαιρέτησε, αποχώρησε και πλέον ο Απόλλωνας καλείται να βρει τον υπηρεσιακό προπονητή που θα κοουτσάρει την ομάδα μέχρι το τέλος της τρέχουσαν ποδοσφαιρικής σεζόν. Καθώς αναμένονται πολύ σημαντικές εξελίξεις μετά και την απόφαση αποχώρησης της διοίκησης Κίρζη.

Οι ποδοσφαιριστέ έκαναν σήμερα(10/2) αποθεραπεία ελέω του χθεσινού αγώνα και το Σαββατοκυρίακο θα έχουν ρεπό. Μέχρι και την ερχόμενη Δευτέρα γίνονται προσπάθειες να βρέθει λύση για τον πάγκο, που το πιο πιθανόν να είναι εκ των έσω, με τους Πάμπο Πίττα(γενικό διευθυντή της Ακαδημίας) και τον Βαλεντίνο Κουλουντή(τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας) να είναι διαθέσιμοι. Υπάρχει και η περίπτωση Σκέμπρι που είναι προπονητής στην ομάδα Νέων Κ19, όμως δεν διαθέτει το απαιτούμενο pro που επιβάλλεται και ίσως μπει με κάποιον άλλο δίπλα του.

Όπως και να έχει το οικοδόμημα του Απόλλωνα βρίσκεται μπροστά σε μια πρωτοφανή κατάσταση που δεν είχαν συνηθίσει οι φίλοι της ομάδας και καλούνται όλοι στην οικογένεια των “γαλάζιων” να βρουν τις καλύτερες λύσεις.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy