Αρτυματάς: “Πήγα να διώξω την μπάλα, ο αντίπαλος πρόλαβε και κλώτσησα το πόδι του”

Δηλώσεις Παναγιώτη Αρτυματά

Ο κεντρικός αμυντικός του Απόλλωνα, Παναγιώτης Αρτυματάς μίλησε στο Match Program του σημερινού(9/2)  εντός έδρας αγώνα με την Καρμιώτισσα.

Αναφέρθηκε στο προηγούμενο ματς με τον ΑΠΟΕΛ και την εμφάνιση του, καθώς και στο ματς με την Καρμιώτισσα που ακολουθεί σήμερα(9/2).

Οι δηλώσεις:

Αγωνίστηκες στον τελευταίο αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ. Πώς κρίνεις την εμφάνιση της ομάδας και τη δική σου;

Αν και αρχίσαμε το παιχνίδι με ιδανικό τρόπο, σκοράροντας πολύ νωρίς, δυστυχώς δεν πήραμε κάτι από αυτό. Στο πρώτο ημίχρονο παρά το γεγονός ότι προηγούμασταν, δεν κρατήσαμε πολύ την μπάλα και δώσαμε χώρο στον αντίπαλο.

Θεωρώ ότι αν είχαμε με περισσότερη συγκέντρωση σε κάποια σημεία κι αποφεύγαμε τα αβίαστα λάθη, θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε περισσότερες προϋποθέσεις και για άλλα γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε περισσότερο την κατοχή της μπάλας χωρίς όμως να απειλήσουμε αισθητά. Πιστεύω πως, παρόλο που δεν έχω αγωνιστικό ρυθμό, είχα μια αρκετά καλή εμφάνιση εξαιρώντας την στιγμή του πέναλτι που θεωρώ ήταν μια ατυχή στιγμή.

Περίγραψε μας, τι έγινε ακριβώς;

Πήγα να διώξω την μπάλα αλλά την τελευταία στιγμή ο αντίπαλος πρόλαβε και την ακούμπησε με αποτέλεσμα να κλοτσήσω το πόδι αντί τη μπάλα.

Απόψε αντιμετωπίζουμε την Καρμιώτισσα εντός έδρας. Πως θα προσεγγίσετε τον
αγώνα;

Το κάθε παιχνίδι είναι κρίσιμο ασχέτως το ποιος είναι ο αντίπαλος. Προσεγγίζουμε το κάθε παιχνίδι με τις αρχές και το πλάνο που έχουμε σαν ομάδα λαμβάνοντας υπόψη και τον τρόπο που θα παραταχθεί η αντίπαλη ομάδα. Φυσικά ο στόχος μας είναι ένας, μόνο η νίκη.

Σας επηρεάζει η αντικατάσταση της τεχνικής ηγεσίας της αντιπάλου ομάδας;

Εμάς ως ποδοσφαιριστές όχι.

Αναμένεται λιγοστή παρουσία κόσμου.Τι θα ήθελες να τους πεις;

Σίγουρα η θέση που βρισκόμαστε επηρεάζει τον κόσμο όπως είναι λογικό. Όμως το να στηρίζεις μια ομάδα σημαίνει να είσαι δίπλα της και στα καλά και στα δύσκολα. Αυτό που θα ήθελα να πω στον κόσμο είναι να βρίσκεται στο πλευρό μας μέχρι το τέλος γιατί μας δίνει δύναμη και ώθηση μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy