Κερζάκοφ: “Να ανεβάσουμε επίπεδο την ομάδα αλλά και να ανέβω εγώ προσωπικά”

Η παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας της Καρμιώτισσας

Στο πάνελ της παρουσίασης του νέου προπονητή της Καρμιώτισσας βρέθηκαν ο ιδιοκτήτης της ομάδας μαζί με τη σύζυγο του, ο υπεύθυνος marketing και βεβαίως ο νέος προπονητής, Αλεξάντερ Κερζάκοφ.

Πριν το ξεκίνημα της παρουσίασης έγινε έκπληξη γενεθλίων στον Dimitry Punin με τούρτα γενεθλίων αλλά και τη φανέλα με το 38 τα χρόνια που κλείνει σήμερα(8/2) από όλη την ποδοσφαιρική ομάδα που έδωσε το παρόν της.

Ακολούθησαν οι τοποθετήσεις του ιδιοκτήτη και του προπονητή, που ανέφερε ότι ο λόγος που ήρθε στην Κύπρο δεν είναι μόνο το “δώρο”, αλλά και η πρόκληση για να ανεβάσει την ομάδα επίπεδο και να υλοποιηθούν οι στόχοι της. Ανέφερε επίσης ότι είναι χρόνια στο ποδόσφαιρο και θέλει βήμα βήμα να ανέβει η ομάδα αλλά και ο ίδιος προσωπικά. Σε ερώτηση που δέχθηκε ανέφερε για τις αναμνήσεις από την Κύπρο όταν ήρθε ξανά για να αγωνιστεί τόσο κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, όσο και με την ΑΕΛ. Το παρόν του στον χώρο έδωσε και ο νέος βοηθός προπονητής, Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς, ενώ παρόντες ήταν ο τεχνικός διευθυντής, Τόνι Αντωνίου και ο εκπρόσωπος Τύπου, Ανδρόνικος Ξιαρή.

Η όλη εκδήλωση ήταν εξαιρετική και αυτό πιστώνεται στον υπεύθυνο marketing, Πέτρο Γούλα για την άψογη οργάνωση.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy