Γιανέφσκι: “Ήρθαμε για το καλό αποτέλεσμα αλλά δεν τα καταφέραμε “

Δηλώσεις Τσέντομιρ Γιανέφσκι

Οι δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΛ, μετά την σημερινή εκτός έδρας ήττα με 1-0.

Οι δηλώσεις:

“Συγχαρητήρια στην Πάφο. Ήρθαμε για το καλό αποτέλεσμα αλλά δεν τα καταφέραμε. Η Πάφος είναι μια καλή ομάδα, μας πίεσε αρκετά. Οι παίκτες μου πάλεψαν αλλά σίγουρα δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Δίκαιη η νίκη της Πάφου. Αναλαμβάνω την ευθύνη. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι. Εντελώς διαφορετικό το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα.

Είναι δικό μου φταίξιμο, δεν προετοίμασα σωστά τους παίκτες, αναλαμβάνω την ευθύνη. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι, είναι ιστορία, από αύριο επικεντρωνόμαστε στον αγώνα κυπέλλου, μια εντελώς διαφορετική διοργάνωση, είναι κοντά η Τρίτη. Συγχαρητήρια ξανά στην Πάφο για τη νίκη”.

Για το τι κρατά από την εμφάνιση: “Ήρθαμε με πλάνο. Ξέρουμε πως η Πάφος είναι πολύ καλή ομάδα ασχέτως αν ερχόταν από δύο άσχημα αποτελέσματα. Δεν ήταν αρκετή η προσπάθειά μας επειδή η Πάφος έπαιξε καλύτερα, μας εξέπληξε κάπως, έπαιξε πολύ γρήγορα. Έβαλε πίεση”.

Για τον αγώνα κυπέλλου κι αν θα υπάρξουν επιστροφές: “Έχουμε δύο παιχνίδια, το πρώτο είναι την Τρίτη. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε καλό αποτέλεσμα, να το κάνουμε πιο εύκολο στο δεύτερο παιχνίδι. Η Νέα Σαλαμίνα είναι σε καλή κατάσταση. Πρέπει να ξεχάσουμε το αποψινό παιχνίδι, να είμαστε φρέσκοι. Έχουμε μεγάλο ρόστερ, δουλεύουν κάθε μέρα, όταν βάλω τους παίκτες μέσα έχουμε το ίδιο στιλ. Θα δοκιμάσουμε στις επόμενες μέρες να φτιάξουμε μια καλή ομάδα που θα μας φέρει καλό αποτέλεσμα”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy