Απόλλων: Πολύ λίγο το γκολ του Πίττα… έπρεπε να γίνουν κι άλλα για να έρθει η νίκη!

Το γκολ του Πίττα δεν ήταν αρκετό, αφού ο ΑΠΟΕΛ με τρία γκολ στην επανάληψη έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη. Πέταξε στα σκουπίδια το προβάδισμα του και μοιραία ήρθε η ήττα

Αν και προηγήθηκε στο ημίχρονο εντούτοις τα απώλεσε όλα στην επανάληψη και δέχθηκε την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ με 3-1 ο Απόλλωνας. Το γκολ του Πίττα δεν ήταν αρκετό όπως φάνηκε για να δεχθούν οι “γαλάζιοι” τελικά την ήττα που τους φέρνει εκτός εξάδας πλέον.

Με γκολ μπήκαν οι «γαλάζιοι» στον αγώνα του ΓΣΠ, αφού μόλις στο 4’ με εξαιρετική κεφαλιά ψαράκι του Πίττα μπήκαν μπροστά στο σκορ και αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους. Όπως ήταν φυσιολογικό ο ΑΠΟΕΛ προσπάθησε να αντιδράσει αλλά με σχετική ευκολία οι του Απόλλωνα αμύνονταν και δεν έδιναν εύκολα χώρους στον αντίπαλο τους.

Ο ΑΠΟΕΛ έγινε πολύ επικίνδυνος με τον Μπεν σε δύο φάσεις ενώ είχε ακόμα δύο ευκαιρίες για να ισοφαρίσει χωρίς όμως να τα καταφέρει με τον προπονητή του να προβαίνει σε αλλαγές ώστε να αλλάξει κάτι. Ο Απόλλωνας πέτυχε με τον Πίττα ακόμα ένα γκολ, όμως αφού ελέγχθηκε από VAR ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Κράτησε περισσότερο τη μπάλα ο ΑΠΟΕΛ που ήταν πίσω στο σκορ, ενώ ο Απόλλωνας αν και δέχθηκε ευκαιρίες δεν του στοίχησε.

Τελικά το ημίχρονο ολοκληρώθηκε ε τον Απόλλωνα να είναι μπροστά στο σκορ με 1-0, με γκολ του Πίττα μετά από τέσσερα λεπτά καθυστερήσεων.

 

Έξι λεπτά στην επανάληψη κράτησε το προβάδισμα του Απόλλωνα αφού ο Αρτυματάς σε λάθος του ανέτρεψε τον Μακέντα στην περιοχή με τον Κβιτάλια να εκτελεί την παράβαση και να ισοφαρίζει σε 1-1. Ακολούθως ο Απόλλωνας πήρε την κατοχή της μπαλας, κυκλοφορούσε και προσπαθούσε να απειλήσει την εστία του Μπέλετς. Οι γηπεδούχοι έδωσαν χώρο και στο 77΄εκμεταλλεύτηκαν ένα λάθος στο χώρο του κέντρου από τους “γαλάζιους¨και αού έφυγαν γρήγορα στην αντεπίθεση, έγινε το γύρισμα στην περιοχή και ο Ντογκαλά έκανε το 2-1.

Τα πράγματα είχαν γίνει πολύ δύσκολα για τον Απόλλωνα, που ήλπιζε σε κάποιο γκολ για την ισοφάριση. Αντί αυτού ο Μπέν για τον ΑΠΟΕΛ με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 3-1 και όλα είχαν τελειώσει για τον Απόλλωνα. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τον Απόλλωνα να ηττάται με 3-1 και να βρίσκεται πλέον εκτός εξάδας.

 

Κίτρινες: Μαρκίνιος, Σούσιτς, Μπεν / Φιλιώτης, Πέιμπερνς

ΑΠΟΕΛ: Μπέλετς, Καρώ, Κρέσπο, Φεράρι(31΄Γουίλερ), Σούσιτς, Σαρφό, Κονσταντίνοφ, Ντάλσιο(33΄Μακέντα), Μπεν, Μαρκίνιος(73΄Ντογκαλά), Κβιλιτάια(56΄Εφραίμ).

Στον πάγκο: Χριστοδούλου, Τσιλιγκίρης, Ντβάλι, Εφραίμ, Νταουσβίλι, Τσεμπάκ, Σατσιάς, Ηλία, Θεοδώρου, Γουίλερ, Ντονγκαλά, Μακέντα.

Απόλλων: Γιοβάνοβιτς, Πεϊμπέρνς, Αρτυματάς, Πίττας, Σπόλιαριτς(82΄Ίλιεφ), Βα(64΄Αλεσάμι), Χαμάς, Φιλιώτης, Σαχάρ(64΄Ντόνιοχ), Ουάρντα(82΄Ντιγκινί), Χέντι(46΄Ζράντι)

Στον πάγκο: Λοϊζου, Δημητρίου, Εκπολό, Ίλιεφ, Χουσαϊν, Ντιγκινί, Αλεσάμι, Ντόνιο, Μαυρίας, Ζράντι.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy