Ένα παιδικό λάθος και μια “σπόντα” έβαλαν τον Άρη μπροστά με 2-0 στο ημίχρονο

Κακόριν και Στεπίνσκι κρίνουν μέχρι στιγμής το ντέρμπι

Ένα παιδαριώδες λάθος της άμυνας του Απόλλωνα αλλά και μια σπόντα μετά από σουτ με τη μπάλα να κοντράρει σε δύο ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα έφεραν τα γκολ των Κακόριν και Στεπίνσκι και τον Άρη μπροστά στο σκορ στο ημίχρονο με 2-0!

Ο Κακόριν εκμεταλλέυτηκε το “δώρο” από την ασυνεννοησία Πέιμπερνς και Γιοβάνοβιτς και έβαλε ίσως το πιο εύκολο γκολ στην καριέρα του. Καλό παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό και ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες, με τον Άρη να είναιν μπροστά στο σκορ με τον τρόπο που αναφέραμε. Τυχερό ήταν και το δεύτερο γκολ του Άρη με τον Στεπίνσκι να παίρνει ένα δώρο και πάλι από τις κόντρες μετά από σουτ και να σκοράρει το 2-0!

Γνωστό παιχνίδι από τον Άρη που προσπάθούσε να αναπτυχθεί πολύ γρήγορα κάτι που έβαζε σε κινδύνους τον Απόλλωνα, ενώ στον αντίποδα οι “γαλάζιοι” έκαναν καλό παιχνίδι φάνηκαν άτυχοι στο να προηγηθούν αλλά και στο λάθος που έγινε και έφερε το γκολ του Κακόριν που χωρίζει τις δύο ομάδες!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy