Νίκησε απουσίες… έπαιξε πολύ καλά και πήρε μια δίκαιη νίκη!

Κόντρα στην Καρμιώτισσα η ΑΕΛ πέτυχε μια παλικαρίσια και δίκαιη νίκη με 2-0, με γκολ των Μιραλάς και Μιλιτσεάνου

Νίκησε τις απουσίες η ομάδα της ΑΕΛ με τους ποδοσφαιριστές να καταθέτουν ψυχή και με το γκολ Μιραλάς αλλά και του Μιλιτσεάνου πήρε τη νίκη κόντρα στην Καρμιώτισσα που υστέρησε από προηγούμενες της εμφανίσεις με το αποτέλεσμα να κρίνεται δίκαιο!

Το πρώτο 20λεπτό του αγώνα κύλησε χωρίς κάτι το ιδιαίτερο με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους χωρίς να τα καταφέρνουν, αφού η κατοχή της μπάλας ήταν εναλλασσόμενη. Η πρώτη ευκαιρία ήρθε στο 26΄για την Καρμιώτισσα με τον Ντούμπια να γίνεται αποδέκτης της μπάλας πλάγια στην περιοχή, να πλασάρει αλλά η μπάλα να περνά λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι του Ολιβέιρα.

Στο 32΄ ήταν η σειρά της ΑΕΛ να βρει την ευκαιρία με τον Μιραλάς από πλάγια να σουτάρει, ο Κνόπλοχ να αιφνιδιάζεται αλλά τελικά να σώζει σε κόρνερ που δεν έφερε κάτι. Γενικά πολύ χαμηλός ο ρυθμός του αγώνα, χωρίς τις ψηλές εντάσεις και τα τρεξίματα. Στο 40΄μια φάση με ΜΙλιτσέανου και Κνόπλοχ τελικά ο επιθετικός της ΑΕΛ ήταν οφσάιντ.

Πολύ καλή προϋπόθεση για την ΑΕΛ στο 45΄ αλλά δεν ήρθε το ζητούμενο που ήταν το γκολ αφού ο Σις που έγινε τελικός αποδέκτης σούταρε μακριά από το δοκάρι. Τελικά μετά και το λεπτό της καθυστέρησης το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 0-0!

Με γκολ για την ΑΕΛ ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο αφού μόλις στο 48΄ σε μια ωραία ομαδική ενέργεια ο Μιραλάς που έγινε αποδέκτης της μπάλας πλάσαρε όμορφα τον Κνόπλοχ και έβαλε τους «γαλαζοκίτρινους» μπροστά στο σκορ, μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς από τις κερκίδες. Νέα ευκαιρία για την ΑΕΛ που είχε πλέον τη ψυχολογία με τον Κνόπλοχ να σώζει σε κόρνερ που πέρασε χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. Διπλή αλλαγή για την Καρμιώτισσα με τους Γκραντινάρου και Κουλιμπαλί να μπαίνουν στις θέσει των Άντριτς και Τζανακάκη.

Στο 64΄ ο σκόρερ της ΑΕΛ έγινε αναγκαστική αλλαγή με τον Σιλβέστρο να παίρνει τη θέση του. Η Καρμιώτισσα πλέον έπρεπε να ανεβάσει απόδοση αν ήθελε κάτι από τον αγώνα και στο 72΄ είχε ευκαιρία με ένα σουτ μέσα από την περιοχή που κόντραρε σε αμυντικό και η φάση ξεκαθάρισε. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με την Καρμιώτισσα όμως να χάνει μεγάλη ευκαιρία με τον Κουλιμπαλί να πιάνει την κεφαλιά στο 76΄, που ήταν πολύ άστοχη μετά από σέντρα του Σέλουτσκα από αριστερά.

Το παιχνίδι είχε μπει στο τελευταίο του δεκάλεπτο με την Καρμιώτισσα να εντείνει τις προσπάθειες της, με την ΑΕΛ όμως να μην κινδυνεύει σοβαρά. Στο 87΄είχαμε τη μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με τον Ντούρις να αστοχεί από πολύ ευνοϊκή θέση μέσα στην περιοχή πλασάροντας έξω.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα που ήταν πέντε λεπτά η ΑΕΛ πέτυχε και δεύτερο γκολ “καθαρίζοντας” τον αγώνα με τον Μιλιτσεάνου που πλάσαρε εύστοχα τον Κνόπλοχ. Μια πολύ καλή ΑΕΛ που παρά τις απουσίες της έπαιξε πολύ καλά και πήρε μια δίκαιη νίκη κόντρα στην Καρμιώτισσα που υστέρησε κατα πολύ από προηγούμενες της εμφανίσεις.

Κίτρινες: Κοντινέλα / Καστανάγια

ΑΕΛ: Ολιβέιρα, Παντελή, Νταβόρ, Μπιλοβάρ, Παπαφώτης, Ιωάννου, Τζιαλμά, Κοντινέλα(82΄Κολιάς), Σις, Μιραλάς(64΄Σιλβέστρος), Μιλιτσεάνου

Στον παγκο: Μούριελ, Κυριάκου, Σιλβέστρος, Τσέρνιχ, Κολιάς, Ζαχαρία, Χριστοδούλου, Βεσελίνοβιτς

 

Καρμιώτισσα: Κνόπλοχ, Σέλουτσκα, Μαλόνε, Ντούμπια(74΄Καλτσάς), Ελ Αλούχι(90΄Αγγελή), Τζανακάκης(57΄Γκραντινάρου), Μήτσο(74΄Οικονομίδης), Καστανάγια, Λουκίλι, Ντούρις, Νεοφυτου(57΄Κουλιμπαλί)

Στον πάγκο: Σπόλιαριτς Α., Λουκόφ, Ποστάφσκι, Κουλιμπαλί, Αβρααάμ, Ανδρονίκου, Καλτσάς, Αγγελή, Οικονομίδης, Γκραντινάρου

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy