Άρης: Νίκη… αλλιώς χάνεται – Ένα μήνα και κάτι χωρίς νίκη

Ο Άρης ψάχνει την νίκη στο πρωτάθλημα μετά από ένα μήνα και 11 μερες

Ο Άρης ταξιδεύει στη Λάρνακα όπου στις 17:00 σήμερα (15/1) θ’ αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στην “ΑΡΕΝΑ”. Μοναδικό ζητούμενο η νίκη κι αν δεν έρθει τότε θα ξεμακρύνει πολύ από την πρώτη τριάδα και θα τον πιάσουν Ομόνοια (με ΑΕΛ εντός) και Απόλλωνα (με Ανόρθωση εντός) αν έχουν βαθμολογικό κέρδος στα δικά τους ματς.

Ο ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι έχει να κερδίσει στο πρωτάθλημα από τις 4/12/2022, όταν και κέρδισε την Ανόρθωση εκτός έδρας με 2-0. Από τότε μετρά 5 σερί ισοπαλίες, έχοντας βάλει μόνο ένα γκολ. Ενώ δέχθηκε μόλις ένα.

Με αυτά τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί γίνε εύκολα αντιληπτό ότι το σημερινό ματς είναι κρίσιμο για τον Άρη. Σε περίπτωση που δεν κερδίσει τότε η ομάδα θα έχει θέματα. Υπάρχει αρκετή ποιότητα και ο Λευκορώσος τεχνικός καλείται να βρεί τις λύσεις ώστε να επαναφέρει την ομάδα στις επιτυχίες.

Τελικός λοιπόν το ματς και ο Άρης πρέπει να τον πάρει για να ελπίζει. Για να το πετύχει θα πρέπει να έχει μεγάλη αγωνιστική βελτίωση.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy