ΑΕΖ: Δεν τα κατάφερε και έμεινε στο 0-0

Παρά τις όποιες προσπάθειες των ποδοσφαιριστών δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ, ενώ δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου και έμεινε στην ισοπαλία με τη ΜΕΑΠ

Αν και το πάλεψε μέχρι τέλους δεν βρέθηκε στη μέρα της η ομάδα της ΑΕΖ και έφερε ισοπαλία 0-0 με την ΜΕΑΠ στην πρεμιέρα της Β΄ φάσης του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας.

Χωρίς κάτι το ιδιαίτερο κύλησε το πρώτο ημίχρονου του αγώνα στο Κοινοτικό της Παρεκκλησιάς με την αδιάφορη ομάδα της ΜΕΑΠ να κρατά μακριά από την εστία της την ΑΕΖ που ήταν πολύ πίσω από προηγούμενες της εμφανίσεις. Μοναδική σοβαρή απειλή στο 40ο λεπτό με το σουτ του Γιεμπλί που βρήκε στο κάθετο δοκάρι και πέρασε έξω. Η υπεροχή της ΑΕΖ ήταν φλύαρη και δεν ανησύχησε καθόλου τους φιλοξενούμενους.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΖ μπήκε καλύτερα και βρήκε δύο καλές ευκαιρίες, ενώ η της ΜΕΑΠ είχαν ένα σουτ που ανάγκασε τον Πέτρου να αποκρούσει σε κόρνερ. Έγιναν αλλαγές με τους Κωμοδίκη και Θεοδώρου να μπαίνουν στον αγώνα για να βοηθήσουν περισσότερο κάτι που μέχρι το 65΄δεν έφερε αποτέλεσμα.

Ναι μεν η ΑΕΖ είχε την κατοχή όμως το πολυπόθητο γκολ δεν ερχόταν και πλέον όσα τα λεπτά κυλούσαν το άγχος βάραινε τα πόδια των ποδοσφαιριστών της. Μια πολύ καλή προϋπόθεση με τη συμπλήρωση των 80 λεπτών δεν έφερε και πάλι αποτέλεσμα. Ένα σουτ στο τέλος του αγώνα και πριν το 90΄ ήταν εύκολη λεία για τον τερματοφύλακα της ΜΕΑΠ.

Το παιχνίδι είχε πλέον μπει στις καθυστερήσεις του με την ΑΕΖ να εντείνει τις προσπάθειες της, για να πετύχει το γκολ και να πάρει τη νίκη, με τον Λιάσο Λουκά να κάνει άλλες δύο αλλαγές για να γίνει πιο επιθετική η ομάδα του. Μετά και τα έξι λεπτά καθυστερήσεων ο αγώνας ολοκληρώθηκε με την ΑΕΖ να μην τα καταφέρνει να πάρει τη νίκη και όλοι να είναι στεναχωρημένοι.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy