Να κάνει ή να μην κάνει μεταγραφες ο Απόλλωνας

Θα αξίζει τον κόπο ή θα γίνουν απλά για να γίνουν και να συνεχιστούν τα λάθη

Μετά και τον χθεσινό(11/1) αποκλεισμό από το Κύπελλο, πλέον ο μόνος στόχος που απομένει στον Απόλλωνα είναι να παλέψει με όποιες δυνάμεις έχει για να εξασφαλίσει έξοδο στην Ευρώπη.

Αυτή τη στιγμή απέχει 9 ολόκληρους βαθμούς από την 3η θέση που οδηγεί σ΄αυτή. Η Πάφος είναι στους 38 με τον Απόλλωνα στους 29, με το εγχείρημα του να θεωρείται πάρα μα πάρα πολύ δύσκολο. Ήδη έγινε μια μεταγραφή με τον Ουάρντα, ενώ αρκετοί είναι οι φίλοι των “γαλάζιων” που βλέπουν την πικρή αλήθεια, ότι η ομάδα δεν πείθει μέσα στον αγωνιστικό χώρο και μεταγραφές να γίνουν!

Το ερώτημα που πλανάται λοιπόν στον κόσμο του Απόλλωνα είναι αν, αξίζει τον κόπο να γίνουν κι άλλες μεταγραφές ή αν πρέπει να ξεκινήσει ο προγραμματισμός, κάνοντας το υπάρχον ρόστερ το καθήκον του στο γήπεδο για να κερδηθεί κάτι αυτή τη σεζόν, που είχε όλα τα φόντα να ξεκινήσει ιδανικά μετά το περσινό πρωτάθλημα. Η μία μεταγραφή που ήδη έγινε βασανίζει το μυαλό κάθε Απόλλωνίστα…, τι θα ήταν διαφορετικό αν γινόταν το Καλοκάιρι, τώρα πλέον το “πλοίο έχει σαλπάρει…”.

Υπάρχει λοιπόν το δίλημμα στο μυαλό πολλών. Αν και στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να γίνουν, η ομάδα του Απόλλωνα δεν πείθει στον αγωνιστικό χώρο και δεν δείχνει με τίποτα ότι θέλει να κερδίσει κάτι τη φετινή χρονιά. Τις ενέργειες που έγιναν ήδη κάποιοι τις χαρακτήρισαν εγκληματικές ποδοσφαιρικά και πληρώνεται το τίμημα!

Γ.Δ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy