ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ Απόλλων: “Η πρόκριση επιβάλλεται να είναι ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ…”

Ανακοίνωση απο τους οργανωμένους οπαδούς του Απόλλωνα

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα ενόψει του αυριανού(11/1) αγώνα Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΛ και όχι μόνο.

Αναλυτικά:

Απανταχού ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ – Αλάνια της ΘΥΡΑ ΕΝΑ,

Μπήκαμε ήδη σε μία από τις πιο κρίσιμες βδομάδες της φετινής σεζόν που μπορούν να κρίνουν πολλά για την συνέχεια. Η αρχή γίνεται αύριο στο μονό παιχνίδι κυπέλλου με τα @@@@@@ σε ένα από τα πιο καθοριστικά παιχνίδια όπου η πρόκριση επιβάλλεται να είναι ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ.
Αρχικά να ενημερώσουμε τα μέλη μας που εξασφάλισαν και προπλήρωσαν το εισιτήριο τους πως απόψε στις 19:00 θα είναι έτοιμα για παραλαβή.
Στις 20:00 καλούμε ΟΛΑ τα αδέρφια που έχουν εισιτήριο για το αυριανό παιχνίδι, είτε μέσω του συνδέσμου μας είτε το αγόρασαν ατομικά, όπως δώσουν το παρών τους για ενημέρωση και καλύτερη οργάνωση όσον αφορά την μετάβαση μας στο γήπεδο.
Φυσικά αποκορύφωμα της βραδιάς το μεγάλο PRE-GAME πάρτι με μαγκάλια, παγωμένες και τραγούδι, κορυφώνοντας την καύλα μας.
Αύριο ξημερώνει Τετάρτη και το ηφαίστειο εκρήγνυται. Μαζευόμαστε από νωρίς στον σύνδεσμο όπου βράζουμε λαρύγγια και προετοιμαζόμαστε για αυτό που θα ακολουθήσει. Το ΛΙΜΑΝΙ σημαίνει ΛΕΜΕΣΟΣ και η ΛΕΜΕΣΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ. Γι’ αυτό σημείο συνάντησης από όπου θα αναχωρήσει η πορεία μας για το γήπεδο έχει οριστεί το round about του ΛΙΜΑΝΙΟΥ και αναχωρούμε ΑΥΣΤΗΡΑ στις 17:00. Γεμίζουμε τα αυτοκίνητα μας, ανεβαίνουμε στις μηχανές μας και πάμε να δείξουμε σε όλη την πόλη πως περνάει η ΕΝΑ.
Με την άφιξη μας στο γήπεδο τα πράγματα είναι απλά: ΦΩΝΗ, ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΦΩΝΗ. Αύριο την πρόκριση την φέρνουμε ΕΜΕΙΣ!
Καλούμε ΟΛΟ τον γαλανόλευκο κόσμο όπως βρεθεί στο πλευρό του συνδέσμου μας αυτό το 2ημερο. Ακολουθούμε
 ΟΛΟΙ τις οδηγίες των υπευθύνων και πάμε για άλλη μια παράσταση κόντρα στα @@@@@@@@!
ΟΛΟΙ ΜΑΥΡΑ – ΟΛΟΙ ΚΑΣΚΟΛ – ΟΛΟΙ ΦΩΝΗ
ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΕΜΕΙΣ Ή ΕΜΕΙΣ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy