“Ναυάγιο” με Αντούνα – Κινείται για Σανγκ-Χο Να

Τα μεξικανικά ΜΜΕ επιβεβαίωσαν την πληροφορία που υπήρξε το μεσημέρι της Δευτέρας (9/1) πως ο Παναθηναϊκός αποσύρθηκε οριστικά από τη διεκδίκηση του Ούριελ Αντούνα

Τα μεξικανικά ΜΜΕ επιβεβαίωσαν την πληροφορία που υπήρξε το μεσημέρι της Δευτέρας (9/1) πως ο Παναθηναϊκός αποσύρθηκε οριστικά από τη διεκδίκηση του Ούριελ Αντούνα (μετά τα αλληπάλληλα… μπρος-πίσω της Κρουζ Αζούλ) κι έχει στραφεί πλέον σε άλλες επιλογές εξτρέμ, τονίζοντας πως το “τριφύλλι” ενδιαφέρεται για τον διεθνή Νοτιοκορεάτη μεσοεπιθετικό, Σανγκ-Χο Να.

Συγκεκριμένα, στο tweet που ανέβασε ο δημοσιογράφος Κέρι Ρουίθ ο οποίος ακολούθησε ρεπορταζιακά όλες αυτές τις μέρες το θέμα του Αντούνα, έγραψε πως:

“Ο Ουριέλ Αντούνα δεν θα παίξει στην Ελλάδα. Ο Παναθηναϊκός απέσυρε την προσφορά του και πάει για το plan B, τον Νοτιοκορεάτη Σανγκ-Χο Να. Η Κρουζ Αζούλ ζήτησε γελοία ποσά και κατέληξε να μπλοκάρει την έξοδο του παίκτη”.

Ο 26χρονος Σανγκ-Χο Να έχει συμβόλαιο με την Σεούλ, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, ενώ πρόσφατο Μουντιάλ του Κατάρ αγωνίστηκε στα δύο πρώτα παιχνίδια της Ν. Κορέας απέναντι σε Ουρουγουάη και Γκάνα. Είναι αρχηγός στην Σεούλ και φέτος έχει πετύχει 7 γκολ ενώ έχει μοιράσει και 4 ασίστ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy