Πλουτής: “Τίποτα δεν λειτούργησε καλά στην ομάδα μας στον χθεσινό αγώνα – Προτεραιότητα είναι να αποκτηθεί ένας κεντρικός αμυντικός”

Σημερινές(4/1) ραδιοφωνικές δηλώσεις του Ε.Τ της ΑΕΛ

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε σήμερα(4/1) ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Πλουτής Αβραάμ.

Αναλυτικά:

Για την ισοπαλία κόντρα στη Δόξα: «Ήταν ένα παιχνίδι που δεν μπορούμε να πούμε και πολλά πράγματα. Παρουσιαστήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων σε ένα σημαντικό παιχνίδι. Κάναμε μια άσχημη εμφάνιση με πάρα πολλά λάθη. Κινδυνέψαμε σε πάρα πολλές περιπτώσεις να δεχτούμε γκολ. Γενικότερα είμαστε πολύ απογοητευμένοι από τη χθεσινή εμφάνιση της ομάδας μας. Μας έλειπε το πάθος και η διάθεση. Τίποτα δεν λειτούργησε καλά στην ομάδα μας».

Για τη δύσκολη συνέχεια: «Τα επόμενα τρία παιχνίδια είναι παιχνίδια που θα καθορίσουν τη φετινή πορεία της ομάδας. Έχουμε δυο σημαντικά παιχνίδια για το πρωτάθλημα με ΑΕΛ και Ομόνοια και το παιχνίδι κυπέλλου με τον Απόλλωνα. Αυτά τα τρία ματς θα είναι καθοριστικά».

Για τη μεταγραφική ενίσχυση: «Είναι σε επαφές ο προπονητής με τον τεχνικό διευθυντή. Δεν είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε παίκτες τις αμέσως επόμενες. Θα μεταφέρουμε το κεφάλαιο αυτό την επόμενη βδομάδα. Ακόμη δεν έχουμε κάνει επίσημες προτάσεις σε συγκεκριμένους παίκτες. Η προτεραιότητα είναι να αποκτηθεί ένας κεντρικός αμυντικός».

Για τον Μπάστο: «Ο Μπάστο θα διαγραφεί από τη λίστα όμως έχει συμβόλαιο και για τη νέα χρονιά με την ομάδα μας».

Για τον Τσέποβιτς: «Ο Τσέποβιτς είναι στην πατρίδα γιατί είναι ασθενής και δεν μπορούσε να ταξιδέψει. Με άδεια της διοίκησης παράτεινε την παρουσία του στη Σερβία. Θα είναι μαζί μας τις επόμενες. Υπολογίζεται όπως και όλα τα υπολοιπα παιδιά».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει ΑΠΟΕΛ: «Επιστρέφουν οι Μιραλάς και Κάσα. Θα είναι και ο Φρανζής στη διάθεση του προπονητή. Ο Πάβλοβιτς έχει ξεπεράσει το πρόβλημα του και έχει ανεβάσει ρυθμούς. Φιλίποβιτς και Κατσανίκλιτς μάλλον θα είναι εκτός και σε αυτό το παιχνίδι».

*Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy