ΑΕΛ: “Φωνάζει”… για μεταγραφές – Για να ελπίζει πρέπει ν’ αλλάξει πολλά

Δεν ξεκίνησε ιδανικά το 2023. Πρέπει ν' αλλάξει πολλά ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι. Τρία ματς που κρίνουν πολλά

Η ΑΕΛ μπορεί να έμεινε αήττητη για τέταρτο συνεχόμενο ματς, όμως με τέτοιες εμφανίσεις δεν μπορεί να ελπίζει σε πολλά πράγματα τη φετινή σεζόν.

Κόντρα στη Δόξα απόψε (3/1) η ομάδα του Τσέντομιρ Γιανέφσκι έβγαλε τρανταχτές μεσοεπιθετικές αδυναμίες. Υστέρησε σε δημιουργία και απειλήθηκε περισσότερο από τον αντίπαλο. Ο βαθμός της ισοπαλίας, Διαβάστε ΕΔΩ, μόνο κολακευτικός είναι για την ΑΕΛ, που “φωνάζει” ότι θέλει άμεσα μεταγραφική ενίσχυση στη μεσοεπιθετική της γραμμή. Το παραδέχτηκε άλλωστε και ο Γιανέφσκι στη διάσκεψη Τύπου, Διαβάστε ΕΔΩ.

Η “μάχη” της εξάδας είναι ακόμη ανοιχτή όμως για να τα καταφέρουν οι “γαλαζοκίτρινοι” θα πρέπει ν’ αλλάξουν πολλά. Στοιχίζουν βέβαια και οι πολλοί τραυματισμοί κι αυτό είναι γεγονός.

Ακολουθούν τρία παιχνίδια κομβικά που θα κρίνουν την μετέπειτα πορεία της ομάδας. Με ΑΠΟΕΛ εντός, με Απόλλωνα εντός (Κύπελλο) και Ομόνοια εκτός. Αν δεν πάει αλλαγμένη και βελτιωμένη αγωνιστικά τα πράγματα θα δυσκολέψουν αρκετά.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy