Έρευνα της FIFA για την παρουσία διάσημου σεφ στον αγωνιστικό χώρο στον τελικό του Μουντιάλ

Η FIFA άρχισε έρευνα για να εξακριβώσει με ποιο τρόπο άτομα απέκτησαν «αδικαιολόγητη πρόσβαση» στον αγωνιστικό χώρο μετά τη λήξη του τελικού του Μουντιάλ στο Κατάρ. Αυτή η εξέλιξη ακολουθεί τις φωτογραφίες και τα βίντεο που έδειχναν τον διάσημο Τούρκο σεφ, Νουσρέτ Γκιοκτσέ, να πανηγυρίζει με τους πάικτες της εθνικής Αργεντινής και τα οποία έγιναν “viral” στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Γκιοκτσέ, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης αλυσίδας εστιατορίων και είναι γνωστός ως “Salt Bae” για το στυλ, με το οποίο αλατίζει το κρέας, καθώς κάνει μια κίνηση που θυμίζει… κόμπρα, πόσταρε στη σελίδα του στο Instagram βίντεο και φωτογραφίες, με τον ίδιο να μαζί με Αργεντινούς διεθνείς μετά τη νίκη τους με 4-2 στα πέναλτι επί της Γαλλίας στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Επίσης, φωτογραφήθηκε να κρατάει το τρόπαιο του Μουντιάλ. Όμως, η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου αναφέρει στην ιστοσελίδα της πως το τρόπαιο μπορεί να αγγίξει μόνο «μια πολύ επίλεκτη ομάδα ανθρώπων», στην οποία συμπεριλαμβάνονται πρώην νικητές της διοργάνωσης και αρχηγοί κρατών.

Επιπρόσθετα, βίντεο που «κυκλοφόρησαν» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειχναν τον Γκιοκτσέ να πιάνει το χέρι του Λιονέλ Μέσι, σε μια προσπάθεια να τραβήξει την προσοχή του αρχηγού της εθνικής Αργεντινής.

Έτσι, η FIFA εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ερευνά το πώς «άτομα απέκτησαν αδικαιολόγητη πρόσβαση στον αγωνιστικό χώρο μετά την τελετή λήξης στο στάδιο Λουσάιλ στις 18 Δεκεμβρίου» και προσθέτει πως «θα ληφθούν τα κατάλληλα εσωτερικά μέτρα».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy