Απόλλων: Τα ερωτηματικά με Ομόνοια και η μεγάλη ΑΠΟΥΣΙΑ

Τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει του ντέρμπι με την Ομόνοια

Ο Απόλλωνας θα ταξιδέψει αύριο (22/12) Πέμπτη στη Λευκωσία για να αντιμετωπίσει την Ομόνοια. Οι “γαλάζιοι” θέλουν την νίκη ή στη χειρότερη το βαθμολογικό κέρδος, ώστε να μείνουν κοντά στις ομάδες που προπορεύονται του Πρωταθλήματος.

Μεγάλη απουσία για τον Απόλλωνα ο κόσμο του, που δεν θα βρίσκεται στο πλάι του λόγω τιμωρίας, απαγόρευση μετακίνησης οπαδών.

Στα αγωνιστικά, Νταμπό και Κολ είναι τα δύο ερωτηματικά. Η συμμετοχή τους στην αποστολή θα κριθεί στη σημερινή (21/12) απογευματινή τελευταία προπόνηση.

Ο Κωνσταντίνος Μακρίδης δεν αναμένεται να αλλάξει πολλά πράγματα στο ντέρμπι του ΓΣΠ, σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στη Δόξα. Αν δεν προλάβει ο Κόλ, ο Χάμπος φαντάζει ως πιθανός αντικαταστάτης του. Από ‘κεί και πέρα Γιοβάνοβιτς, Β. Γιοβάνοβιτς, Ρομπέρζ, Χαμάς, Μαυρίας, Σαχάρ, Αλεσάμι, Ντιγκινί, Πίττας και Χέντι αναμένεται να αποτελέσουν την 11άδα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy