Φίλοι της Αργεντινής χαρίζουν φανέλα Μέσι σε άστεγο για να πανηγυρίσει μαζί τους και εκείνος κλαίει

Μια καταπληκτική χειρονομία προς έναν συνάνθρωπο, στο περιθώριο των εορτασμών για την κατάκτηση του Μουντιάλ από την Αργεντινή.

Το Μπουένος Άιρες, αλλά και όλες οι άλλες πόλεις της Αργεντινής, παραμένουν σε κατάσταση… μέθης για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Όμως κάποιοι συνάνθρωποι έχουν μεγαλύτερες έγνοιες, όπως η επιβίωση. Ακόμη κι έτσι, πάντως, μια απλή χειρονομία που μπορεί να τους προσφέρει ασύγκριτη χαρά.

Δύο φίλοι της «αλμπισελέστε» πανηγύριζαν στους δρόμους, όταν είδαν έναν άστεγο άνδρα, να σέρνει το καρότσι του και να νιώθει… ξένος ως προς το γενικότερο κλίμα ευφορίας. Τον προσέγγισαν και ο ένας από αυτούς έβγαλε τη φανέλα του, με το «10» του Λιονέλ Μέσι, και του τη χάρισε.

Ο άστεγος άνδρας πλέον ένιωθε αυτόματα μέρος της γιορτής. Φανερά συγκινημένος, γονάτισε και με κλάματα άρχισε να δέχεται τις αγκαλιές των συμπατριωτών του ξεχνώντας για λίγο τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά του.

Αυτή είναι η δύναμη του ποδοσφαίρου…

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy