Άρης: Τα εισιτήρια με ΑΠΟΕΛ

Επίσημη ανακοίνωση

Με επίσημη του ανακοίνωση ο Άρης ενημερώνει για τα εισιτήρια του πρώτου αγώνα του στο “ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ STADIUM” κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Η ανακοίνωση:

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι για τον αγώνα της ομάδας μας με τον ΑΠΟΕΛ ο οποίος θα διεξαχθεί στο Άλφα Μέγα Stadium, την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022 στις 19:00, τα εισιτήρια θα διατίθενται διαδικτυακά από την επίσημη ιστοσελίδα μας www.arisfc.com. Επίσης, από τα γραφεία της ομάδας μας στην Λεωφόρο Αμαθούντος 56, στον Άγιο Τύχωνα (απέναντι από το ξενοδοχείο POSEIDONIA), την Τρίτη και την Τετάρτη (10:00-13:00 με 15:00-19:00) και την Πέμπτη (9:00-12:00).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διάθεση των εισιτηρίων, αφορά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους φίλους της ομάδας μας και λόγω της απαγόρευσης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας δεν υπάρχει διάθεση εισιτηρίων προς αυτούς.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

  • KANONIKO €5
  • ΜΑΘΗΤΙΚΟ €5
  • ΠΑΙΔΙΚΟ €1

VIP SEATS

  • KANONIKO €10
  • ΜΑΘΗΤΙΚΟ €5
  • ΠΑΙΔΙΚΟ €1

Για την έκδοση εισιτηρίου απαιτείται κάρτα φιλάθλου, καθώς από τις 25/8/2018 τέθηκε σε εφαρμογή η σχετική νομοθεσία και το σύστημα έκδοσης εισιτηρίων δεν θα επιτρέπει την έκδοση του χωρίς την κάρτα φιλάθλου.

Η έκδοση της κάρτας φιλάθλου μπορεί να γίνει διαδικτυακά στον πιο κάτω σύνδεσμο: https://theasis.cy.net/koa/el/home/.

Υπενθυμίζεται ότι οι κάρτες φιλάθλου του ΚΟΑ ανανεώνονται  αυτόματα και ισχύουν κανονικά.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy