Εμιλιάνο Μαρτίνες: «Γι’ αυτό έκανα τη χειρονομία με το γάντι στην απονομή»

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες εξήγησε γιατί έβαλε το χρυσό γάντι στα γεννητικά του όργανα και πανηγύρισε προκλητικά μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ από την Αργεντινή.

Εξηγήσεις για τον προκλητικό πανηγυρισμό του κατά την απονομή του χρυσού γαντιού μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ έδωσε ο Εμιλιάνο Μαρτίνες. Ο τερματοφύλακας της Αργεντινής, που αναδείχθηκε κορυφαίος του Μουντιάλ, έβαλε το βραβείο στα γεννητικά του όργανα, μια χειρονομία που προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια.

Τι είπε επ’ αυτού ο γκολκίπερ της Άστον Βίλα; «Το έκανα επειδή οι Γάλλοι με αποδοκίμαζαν. Η αλαζονεία δεν μου ταιριάζει», ήταν η εξήγηση του «Dibu».

Ο φύλακας-άγγελος της «αλμπισελέστε» ενεπλάκη και σε ένα ακόμη αμφιλεγόμενο πλάνο, καθώς στα αποδυτήρια κατά τους πανηγυρισμούς φώναζε «ενός λεπτού σιγή για τον Εμπαπέ, γιατί είναι νεκρός», ενώ λίγη ώρα νωρίτερα είχε σπεύσει να τον αγκαλιάσει και να τον παρηγορήσει στον αγωνιστικό χώρο.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy