Τόμι Γίνιγκεν: “Είμαστε στεναχωρημένοι…”

Δηλώσεις του βοηθού προπονητή του Άρη μετά την ισοπαλία 0-0 με τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ

Φανερά στεναχωρημένος ο βοηθός προπονητής του Άρη, Τόμι Γίνιγκεν για τη σημερινή(16/12) ισοπαλία κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ.

Τι ανέφερε:

“Ευχαριστώ τους φίλους της ομάδας μας, δυστυχώς δεν τους χαρίσαμε τη νίκη. Είμαστε στεναχωρημένοι. Ήταν όπως το περιμέναμε το παιχνίδι. Μια πολύ δύσκολη ομάδα για να αντιμετωπίσεις με αυτό τον τρόπο παιχνιδιού. Στα χέρια μας ήταν να σκοράρουμε. Στο τέλος της ημέρας το αποτέλεσμα μετρά. Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν αυτό που περιμέναμε. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε ένταση και γίναμε πιο γρήγοροι.”

Για το μηδέν στα τελευταία δυο παιχνίδια: “Υπάρχουν διάφοροι λόγοι. Σήμερα απέναντι σε αυτόν τον αντίπαλο αποδείχτηκε πως είναι πολύ δύσκολο. Αν δεν είσαι γρήγορος δύσκολα θα τους δημιουργήσεις ευκαιρίες. Δουλέψαμε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αλλά δεν μας βγήκε στο γήπεδο.”

Για το αν θα παιξει ο Κακόριν με ΑΠΟΕΛ: “Δουλεύουμε μαζί του στην αποθεραπεία και θα ενημερώσουμε. Συγχαίρω τον Μονέ Πακέ που επέστρεψε στη δράση μετά από 9 μήνες. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτόν.”

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy