Άρης: “Χ”… άνει έδαφος – Δεύτερη συνεχόμενη “λευκή” ισοπαλία

Έμεινε στο 0-0 με τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ

Παρά τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Άρη δεν κατάφεραν να σκοράρουν και να επιβληθούν στον αντίπαλο με αποτέλεσμα να μείνουν ξανά στην ισοπαλία 0-0, μετά από το προηγούμενο παιχνίδι με την ΑΕΛ.

Καλύτερα μπήκαν οι γηπεδούχοι στον αγώνα που είχαν πρώτοι τη μεγάλη ευκαιρία, όμως το οριζόντιο δοκάρι έσωσε τον Άρη. Μέχρι και το πρώτο 20λεπτο του αγώνα ο Άρης ισορρόπησε και πήρε την κατοχή της μπάλας προσπαθώντας να δημιουργήσει φάσεις στην αντίπαλη εστία. Λίγο πριν τα μέσα του ημιχρόνου ο Άρης ζήτησε πέναλτι για χέρι αλλά ο διαιτητής και το VAR είχαν αντίθετη άποψη.

Μετά το πρώτο μισάωρο του πρώτου ημιχρόνου ο Άρης ανάλαβε πλήρως τον έλεγχο και προσπαθούσε να κάνει το γνωστό γρήγορο παιχνίδι του, όμως ο Ολυμπιακός κρατούσε σωστά και δεν επέτρεπε στους γρήγορους επιθετικούς των φιλοξενούμενων να απειλήσουν. Οι γηπεδούχοι αρκούνταν στις αντεπιθέσεις, ενώ στο 42΄ είχαν ευκαιρία με τον Χριστοδούλου, όμως το σουτ του δεν βρήκε στόχο. Μετά από τρία λεπτά καθυστερήσεων το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο ισόπαλο 0-0!

Με τριπλή αλλαγή ξεκίνησε ο Άρης το δεύτερο ημίχρονο θέλοντας να αλλάξει πράγμα και να βρει το γκολ που επιζητούσε. Μονέ Πακέ, Τζάβε και Στεπίνσκι πήραν τις θέσεις των Γιαμπλόνσκι, Στρούσκι και Γκομίς. Η πρώτη ευκαιρία στην επανάληψη άνηκε και πάλι στους γηπεδούχους, όταν ο Γκεριέρ πήρε την κεφαλιά, μετά από κόρνερ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Ο Άρης όσο περνούσε η ώρα αύξανε την πίεση στον αντίπαλο του και λίγο μετά από μια ώρα παιχνιδιού είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Μαγιαμπέλα να σουτάρει και να βρίσκει όμως το δοκάρι. Μεγάλη πίεση από τον Άρη όμως το γκολ δεν έρχεται, με τους γηπεδούχους να είναι κλεισμένοι στο δικό τους μισό. Τα λεπτά κυλούσαν με το παιχνίδι να φτάνει στο 90΄, χωρίς να αλλάζει κάτι.

Εφτά ήταν τα λεπτά των καθυστερήσεων που δεν έφεραν αλλαγή στο σκορ με τον αγώνα να ολοκληρώνεται στο ισόπαλο 0-0. Δεύτερη “λευκή” ισοπαλία για τον Άρη μετά από το 0-0 στο ντέρμπι της Λεμεσού με την ΑΕΛ!

Κίτρινες: / Στρούσκι

Ολυμπιακός: Τσαρλς, Λιασίδης, Μπάρντι, Μουκτάρης, Γκεριέρ, Χριστοδούλου(62΄Ψύχας), Δόσης, Πεχλιβάνης(75΄Έσελινγκ), Χέντρικς(55΄Σάλι), Νανίσιο, Κυριάκου

Στον πάγκο: Πησίας, Χριστοφόρου, Σάλι, Μάρκοβιτς, Κα, Έσελινγκ, Πουέρτας, Ευτυχίδης, Ψύχας, Αντωνίου, Ζευκής, Χατζημιτσής.

 

Άρης: Βανά, Καζού, Μποακί, Ντελμίρο, Γκομίς(47΄Στεπίνσκι), Γιαγκό, Μαγιαμπέλα(73΄Σικόρσκι), Στρούσκι(47΄Τζαβέ), Ζόκε, Γιαμπλόνσκι(47΄Μονέ Πακέ), Μπαμπίκα(81΄Μπράουν).

Στον πάγκο: Χρυσοστόμου, Σωφρονίου, Γιαντάλ, Πηλέας, Μπράουν, Σικόρσκι, Στεπίνσκι, Μονέ Πακέ, Τζαβέ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy