Εμιλιάνο Μαρτίνες: Θεατής στο προηγούμενο Μουντιάλ, στον ημιτελικό τώρα

Ένα συγκινητικό μήνυμα από το αδερφό του Εμιλιάνο Μαρτίνες στο Ιnstagram, μας δείχνει που ήταν ο φύλακας άγγελος της Αργεντινής στο Μουντιάλ του 2018.

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες έκανε ακόμα μια φορά εξαιρετική εμφάνιση με την Αργεντινή με δύο αποκρούσεις στα πέναλτι και την οδηγεί μαζί με τον Μέσι και του υπόλοιπους προς το όνειρο της κατάκτησης ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο 30χρονος τερματοφύλακας της Άστον Βίλα στο προηγούμενο Μουντιάλ βρισκόταν και πάλι εκεί αλλά σαν φίλαθλος. Αυτό φαίνεται και στο μήνυμα που δημοσίευσε και ο αδερφός του για να τον εμψυχώσει με δυο φωτογραφίες, την μια μαζί και οι δύο στην κερκίδα στην Ρωσία και την δεύτερη μόνος με τον Μαρτίνες να ετοιμάζεται να αγωνιστεί.

Οι δυο φωτογραφίες συνδυάζονται από κάποια λόγια που χαρακτηρίστηκα αναφέρουν: «Τέσσερα χρόνια πριν στην Ρωσία μαζί. Αυτή την φορά και πάλι εγώ εδώ αλλά εσύ εκεί που σου αξίζει να ζεις το όνειρο σου. Πάμε Αργεντινή. Σε αγαπώ αδερφέ»

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy