Εκδήλωση με φόντο την ιστορία του Απόλλωνα… το παρόν αλλά και το μέλλον του

Πλέον απομένει να δούμε το εναρκτήριο λάκτισμα στο νέο γήπεδο της Λεμεσού που θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη(15/12)

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η εκδήλωση του Απόλλωνα στο στάδιο «Αλφαμέγα» στην παρουσία των οπαδών του, με την οποία ξεκινά η νέα εποχή της ομάδας στο νέο πλέον της “σπίτι”!

Αρχικά είχαμε το fan zone στον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου με  face painting για τους μικρούς φίλους της ομάδας, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τη νέα μασκότ του Απόλλωνα, τον “Απολλώνιο”. Λίγο μετά τις 18:00 άνοιξαν οι εισόδοι και ο κόσμος μπήκε στο νέο γήπεδο, όπου μετά από περίπου δυο ώρες ξεκίνησε το τελετουργικό.

Αυτό ξεκίνησε με την είσοδο των μικρών ποδοσφαιριστών των Ακαδημιών, αλλά και χορευτικό από σχολή χορού.

Οι παλαίμαχοι Πανίκος Κρυστάλλης, Δήμος Καβάζης, Άντρος Χριστοδούλου, Γιαννάκης Γιαγκουδάκης, Πάμπος Πίττας, Μιλένκο Σπόλιαριτς, Σωφρόνης Αυγουστή, Κρίστης Θεοφίλου, Ζοάο Πάιβα, Γκαστόν Σανγκόι, Μπρούνο Βάλε, Αμπραχάμ Γκίε και Γιώργος Βασιλείου μπήκαν στο γήπεδο κρατώντας τα τρόπαια του Απόλλωνα και γνώρισαν την αποθέωση από τον κόσμο. Στο γήπεδο μπήκαν και οι εν ενεργεία ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα, Ιωάννης Πίττας, Χάμπος Κυριάκου, Βαλεντίν Ρομπέρζ και Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς με τα τελευταία χρονικά τρόπαια της ομάδας.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής εταιρείας Νίκος Κίρζης έκανε χαιρετισμό, ενώ χαιρέτησε ένα ένα, όσους μετέφεραν τα τρόπαια του Απόλλωνα. Ακολούθησε η μεταφορά του λαβάρου του Απόλλωνα, από μορφές που λάμπρυναν την ιστορία του!

Η όμορφη βραδιά έκλεισε με ένα εντυπωσιακό show από τους οργανωμένους φίλους της ομάδας οι οποίοι έδωσαν την πρώτη τους “παράσταση” στο νέο τους σπίτι! Η όλη εκδήλωση αποτέλεσε και πρόβα τζενεράλε για το πρώτο παιχνίδι στο νέο γήπεδο την ερχόμενη Πέμπτη(15/12), με τον Απόλλωνα να υποδέχεται τη Δόξα!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy