ΧΩΡΙΣ οπαδούς ΑΕΛ και ΑΠΟΛΛΩΝ στο “ΑΛΦΑΜΕΓΑ STADIUM”

Ορατός ο κίνδυνος για ΑΕΛ και ΑΠΟΛΛΩΝ να αγωνιστούν στο Νέο γήπεδο χωρίς τους οπαδούς τους

Τα τελευταία γεγονότα στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής (4/12) μεταξύ Απόλλωνα και ΑΕΛ αναμένεται να φέρουν μεγάλες τιμωρίες για τις δύο ομάδες. Ο κίνδυνος να αγωνιστούν στο “ΑΛΦΑΜΕΓΑ STADIUM ” χωρίς τους οπαδούς τους για ένα ή δύο παιχνίδια είναι ορατός.

Ήδη ο Αθλητικός Δικαστής έχει τιμωρήσει τις δύο ομάδες για την συμπεριφορά των οπαδών τους στα παιχνίδια με Ανόρθωση και ΑΕΚ, με απαγόρευση μετακίνησης οπαδών τους για ένα εκτός έδρας παιχνίδι, Διαβάστε ΕΔΩ.

Η ΑΕΛ θα στερηθεί τους οπαδούς της στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Δόξα, Διαβάστε ΕΔΩ. Ενώ ο Απόλλωνας δεν θα έχει οπαδούς στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ομόνοια, Διαβάστε ΕΔΩ.

Την επόμενη Τετάρτη αναμένεται και εκδίκαση του αναβληθέντα αγώνα μεταξύ τους, από τον Αθλητικό Δικαστή. Τα γεγονότα είναι καταγεγραμμένα και η συμπεριφορά των οπαδών τους βαραίνει τις δύο ομάδες. Ο Απόλλωνας κουβαλάει και την ποινή κεκλεισμένων με αναστολή για τα όσα έγιναν στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, Διαβάστε ΕΔΩ.

Με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί ο κίνδυνος τιμωρίας κεκλεισμένων των θυρών για τις δύο ομάδες από τον Αθλητικό Δικαστή, για όσα έγιναν στο μεταξύ τους παιχνίδι είναι ορατός. Αν θα είναι για ένα ή δύο παιχνίδια αυτό θα το μάθουμε την ερχόμενη εβδομάδα. Δύσκολα την βγάζουν καθαρή οι δύο ομάδες όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας.

Σε περίπτωση τιμωρίας κεκλεισμένων θα αφορά παιχνίδια που θα διεξαχθούν με τον νέο χρόνο (2023), όταν ΑΕΛ και Απόλλωνας θα μετακομίσουν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στο Νέο γήπεδο. Εάν συμβεί αυτό θα μιλάμε για μια αρνητική εξέλιξη για το φίλαθλο κοινό της Λεμεσού.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy