Παίρνει παράταση το οδικό δίκτυο – Η θέση της Αστυνομίας για το “ΑΛΦΑΜΕΓΑ STADIUM” (pics)

Οι τελευταίες εξελίξεις και τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί μέχρι στιγμής με το Νέο γήπεδο της Λεμεσού

Τρίτη σήμερα (6/12) του Αγίου Νικολάου, μεγάλη η χάρη του, και η πρώτη φάση του οδικού δικτύου δεν έχει τελειώσει. Δια στόματος του Υπουργού Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, Γιάννη Καρούσου ακούσαμε ότι αύριο 7 Δεκεμβρίου είναι η μέρα παράδοσης. Κάτι που γίνεται αντιληπτό ότι δεν είναι εφικτό.

Όπως πληροφορούμαστε θα πάρει παράταση μέχρι τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, ίσως και αρχές της επόμενης. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι τελειωμένο και έτοιμο προς παράδοση.

Παίζουν οι ομάδες Νέων Κ-19 στο “ΑΛΦΑΜΕΓΑ STADIUM”

Τώρα όσον αφορά την Αστυνομία η θέση της είναι ξεκάθαρη. Δεν πρόκειται να ανάψει το πράσινο φως για διεξαγωγή αγώνων εάν δεν γίνουν όλα όσα ζήτησε στη πρώτη επιθεώρηση που έκανε, Διαβάστε ΕΔΩ, και αν το οδικό δίκτυο δεν είναι τελειωμένο όπως προβλέπεται. Δηλαδή καθαρισμένο από οποιαδήποτε μπάζα.

Θα ακολουθήσει εκ νέου επιθεώρηση από την Αστυνομία και άλλων αρμοδίων αρχών περί τα τέλη της βδομάδας ή αρχές της επόμενης.

Όλοι οι αρμόδιοι τρέχουν να προλάβουν. Κάνεις δεν μπορεί να πει σιγουριά ποτέ θα διεξαχθεί το πρώτο ματς. Γίνεται προσπάθεια ώστε να είναι όλα έτοιμα μέχρι τις 15/12. Ο χρόνος θα δείξει…

Δείτε την σημερινή (6/12) κατάσταση των δρόμων μέσα από τις φωτογραφίες του Lemesosinsports.com που βρέθηκε το απόγευμα στο Κολόσσι:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy