Σπόλιαριτς: “Το αποψινό ντέρμπι είναι ακόμη πιο ξεχωριστό – Θέλουμε να κλείσουμε το κεφάλαιο “Τσίρειο” με μία νίκη”

Δηλώσεις Ντανίλο Σπόλιαριτς

Δηλώσεις στο Match Program του αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΛ παραχώρησε ο διεθνής ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα.

Ο υψηλόσωμος μέσος γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει το λεμεσιανό ντέρμπι για την πόλη και μιλά για την ιδιαιτερότητα του, αφού πρόκειται για το τελευταίο Απόλλων-ΑΕΛ στο Τσίρειο!

Οι δηλώσεις του:

Ντέρμπι έφυγε, ντέρμπι έρχεται. Πως περιμένεις το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ;

Όλοι γνωρίζουν τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι. Υπάρχουν πολλά ντέρμπι στο πρωτάθλημα αλλά οι αγώνες με την ΑΕΛ είναι ιδιαίτεροι και σημαντικοί. Το αποψινό είναι ακόμη πιο ξεχωριστό λόγω του ότι δεν ξεκινήσαμε τη σεζόν όπως θέλαμε. Περιμένουμε τον αγώνα με ανυπομονησία και είμαστε βέβαιοι ότι θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Πρόκειται για το τελευταίο Απόλλων-ΑΕΛ στο Τσίρειο.Τι σημαίνει αυτό για σένα;

Είναι ένα γήπεδο που μας αφήνει απερίγραπτες αναμνήσεις και που ζήσαμε έντονα συναισθήματα. Τόσο για μας, όσο και για τον κόσμο. Βιώσαμε μεγάλες στιγμές
στην έδρα μας αλλά ανυπομονούμε να μετακομίσουμε στο νέο μας γήπεδο τις επόμενες μέρες. Θέλουμε να κλείσουμε το κεφάλαιο «Τσίρειο» με μία νίκη, ιδιαίτερα με αυτόν τον αντίπαλο! Είμαστε σίγουροι ότι θα «γράψουμε» νέες επιτυχίες στο νέο μας γήπεδο.

Πως είναι το κλίμα στην ομάδα μετά την τελευταία ήττα στην Αρένα;

Παρά το αποτέλεσμα, στην ομάδα αισθανόμαστε πολύ δεμένοι και επικρατεί οικογενειακό κλίμα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές και του προπονητικού επιτελείου. Θεωρώ ότι τα αποδυτήρια και οι καλές σχέσεις ανάμεσα μας είναι σημαντική βάση, έτσι ώστε να επανέλθουμε και να φέρουμε θετικά αποτελέσματα κι επιτυχίες στην ομάδα. Δουλεύουμε πολύ σκληρά για να ανατρέψουμε την κατάσταση και να επιστρέψουμε στις νίκες. Αρχής γενομένης από απόψε”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy